Свободно време

Седмичен хороскоп за 7 – 13 октомври

Радост за Везните

07.10.2019г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Поредица предишни занимания ще достигнат финала си и ще са повод за радост. Ще се отразят положително на самочувствието, на настроението и съответно на излъчването ви. Не е изключено да попаднете на нов стабилен делови партньор или на по-възрастен от вас, но доста привлекателен обект на романтични преживявания. И в двата случая става дума за начало на продължителни отношения.

Любовният живот на обвързаните представители на вашия знак, които от години делят радостите и грижите си, ще е наситен предимно с приятни преживявания, а не с тревоги.

Скорпион

Нищо няма да ви попречи да реализирате замислите си. Тонусът и въображението ви са еднакво силни и през тази седмица сте в състояние да „повдигнете планини“. На всичкото отгоре ще се радвате и на подкрепа без изобщо да сте полагали усилия за намирането й.

Деловите отношения ще са съзидателни за разлика от личните. Не натоварвайте близките с личните си емоции, ако искате да запазите уюта и спокойствието у дома. И не надавайте ухо на хорски приказки. Не са малко хората, които завиждат на успехите ви.

Знаци, че в обкръжението ви има отрицателни личности

Стрелец

Популярността ви ще расте. Постиженията ви няма да отминат незабелязано, но това не означава, че трябва да прекалявате с очакванията. Малко предпазливост няма да е излишна, защото покрай успехите ще се долавят и пропуските ви. Силите ви са достатъчно и ако сте готови да се откажете от някои познати схеми, да комбинирате традиционното с иновативното, ще се отървете от всички препъникамъни, които към момента ви пречат.

Няма да е много лесно. Обсъждайте затрудненията с хора, на които имате доверие и прилагайте целенасочено препоръките им.

Коментирай