Свободно време

Дневен хороскоп за 16 октомври

Хубав ден за Рибите

16.10.2019г. / 06 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сряда ще ни предложи интересни събития и повече положителни емоции. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Приключенският ви дух отново ще се събуди. С каквото и да решите да се забавлявате, не го правете сами. Компания от двама-трима верни приятели не само ще ви зарадва, но и ще е полезна, за да ви „сложи спирачки“, когато е необходимо.

Телец

Прекалено сте общителни и желанието да споделите и обсъдите вълненията си пред широка аудитория може да приспи предпазливостта ви. Не си създавайте излишни проблеми, обсъждайки лични въпроси пред неподходящи слушатели.

Как да повишите положителната си нагласа

Близнаци

В състояние сте да приемете позитивно дори не чак дотам радващи събития. Освен това околните ще ви заредят с доброто си настроение. Днес ще се чувствате най-добре в ролята на слушатели и наблюдатели. Ще научите полезни неща, които съвсем скоро ще ви влязат в употреба.

Рак

Интересите ви днес ще са доста разнообразни. Всяко ново и непознато нещо ще ви привлича. В състояние сте също така да усвоите повече информация от обикновено. Само внимавайте да не прекрачите границата и любознателността да се превърне в любопитство, което да предизвика враждебност.

Любовен хороскоп за 14 – 20 октомври

Лъв

Текущата работа ще изисква повече концентрация и ангажираност, но от друга страна личните ви желания ще изпращат мислите ви в съвсем друга посока. Ще е малко сложно да разпределите силите си равномерно, намалявайте натоварванията с напредването на времето. Импровизирано парти с приятели ще разнообрази вечерта ви.

Дева

Постарайте се да разграничите действително важните разговори от обикновените раздумки. Икономисвайте си времето, защото ще сте по-заети от обикновено. Дистанцирайте се своевременно от събеседници, които се опитват да ви занимават с обичайните клюки.

Коментирай