Свободно време

Дневен хороскоп за 16 октомври

Хубав ден за Рибите

16.10.2019г. / 06 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Чувството ви за справедливост ще е изострено като никога. Желанието да докажете правилността на позицията си на всяка цена ще ви подтиква към разгорещени спорове. Не се увличайте прекалено, ако не разполагате с достатъчно аргументи по темата на разговор.

Скорпион

Разговор с приятел ще активира мечтите ви. Ще се замислите за пътувания, приключения, непознати светове. Не отивайте прекалено далече в бъдещето. Разполагате с достатъчно време, за да обмислите кратко пътешествие в предстоящите почивни дни. Не е нужно да е далече, достатъчно е да не сте били никога там преди.

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Стрелец

Може да си позволите някои експерименти днес. Към дейности, които не са се получили по познатия начин да подходите нестандартно. Резултатът може да е различен от очакванията ви, но това не означава, че ще е по-лош.

Козирог

Не е изключено да ви поканят за участие в публично или медийно мероприятие. Постарайте се да получите достатъчно информация и за останалите участници. Може да се окаже удобен случай за елиминиране на някой от противниците ви.

Как да повишите емпатията във връзката си

Водолей

Ще попаднете в малко двойствена ситуация днес. От една страна ще имате възможност да организирате пътуване, при което да уредите висящ личен въпрос. От друга обстоятелствата ще ви принуждават да следите отблизо текущата си работа. Съобразете решението си с финансовите резултати, които очаквате.

Риби

Мечтаете си за някаква промяна и сте готови да направите каквото и да е, само за да си осигурите разнообразие. Ориентирайте усилията си към нещо градивно. Освежете обстановката около себе си с подходяща украса. Не само ще подобрите настроението си, но и ще зарадвате всички присъстващи.

Коментирай
Здраве и красота