Свободно време

Дневен хороскоп за 22 октомври

Успехи за Овните

22.10.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Опитайте се да не „надничате в канчето на другия“ днес. Изпълнявайте своите задължения без да се намесвате в чуждата работа, ако не са ви помолили за съдействие. Ще сте много по-ефективни и ще си спестите пристъпи на раздразнение от страна на хората от най-близкото ви обкръжение.

Дева

Обичайните задължения ще са такива, каквито си ги знаете и няма да ви затруднят, но е много вероятно да ви отегчат. С малко лично време ще преборите скуката. Отидете във фитнеса, на сауна или на масаж. Погрижете се за физиката и външния си вид и ще се тонизирате достатъчно, за да посрещнете с усмивка дори неприятните изненади през следващите дни.

Любовен хороскоп за 21 – 27 октомври

Везни

На моменти служебните задължения някак ще убягват от мислите ви, които ще се изпълват много повече с идеи за развлечения. И за да не допуснете някоя фатална грешка редувайте работа с почивка през равномерни интервали от време или освежете обстановката с хубава музика. Не прекалявайте със захарните изделия.

Скорпион

Заниманията ви ще са разнообразни. За някои от тях няма да сте съвсем наясно. Опитайте се да обсъдите въпроса с по-опитни колеги, но не настоявайте, ако усетите, че те избягват разговора. Правете онова, за което се чувствате готови и търсете информация за всичко останало, щом се налага да се справите самостоятелно.

Коментирай