Свободно време

Дневен хороскоп за 22 октомври

Успехи за Овните

22.10.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Мислете какво ще кажете, а не казвайте всичко, което мислите. Словоохотливи сте днес и закачливо-директни, но неволно може да „настъпите някой по мазола“ и да си развалите отношенията заради неприемливо изказване. Съобразявайте се с характера на събеседниците си.

Козирог

Дебатите на професионални теми ще са повече от обикновено. Вие, с типичната си силна логика, ще знаете правилните отговори още в самото начало. Не ги поднасяйте наготово на колегите си, оставете ги да покажат уменията си. В противен случай всеки път ще трябва да мислите вместо тях.

Притча за преследваното щастие

Водолей

Проявете инициатива само по въпроси, чието решение не търпи отлагане. За всичко останало следвайте правилото „пет пъти мери, един път режи“. Така ще можете да обмислите действията си и да сте последователни.

Риби

Не би било учудващо, ако тази сутрин у вас се събуди „всемирният съдия“. Чувството ви за справедливост ще е необичайно силно и ще сте готови да се противопоставите на всяко действие, изказване или дори по-груба шега, която преценявате като неуместна. Ще намалите възможностите за конфликт, ако отстоявате само своите позиции и не се занимавате с чуждите.

Коментирай