Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември

Интересна седмица

28.10.2019г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Изключително благоприятен период що се отнася до професионалното ви развитие. Ще можете да разгърнете професионализма си убедително. Ще намерите оригинални решения на поредица сложни ситуации, което няма да остане незабелязано за колегите и шефовете ви. Проявете благосклонност към по-неопитните от вас. Съдействайте им, когато се налага, при това без да очаквате аплодисменти и овации.

Слабо място ще са личните ви отношения. Преценявайте думите и действията си, за да не засегнете нечие самочувствие и достойнство. Всяко погрешно изказване ще се върне към вас като бумеранг и то от хората, от които най-малко го очаквате.

4 зодии, за които ноември ще е прекрасен

Лъв

Приемете, че тази седмица ви се дава като награда, като период за коригиране на грешките. Както вашите, така и чуждите. Ако сте направили нещо нередно, ако чувствате, че поведението ви спрямо някого не е било правилно, намерете сили да се извините. И обратно. Ако някой ви потърси, за да подобри отношенията си с вас, приемете го. Дайте възможност и на себе си, и на околните да се чувстват пълноценни.

В същото време ще сте много работоспособни и в състояние да се концентрирате върху задълженията си бързо и трайно. Ще напредвате с бавни темпове, обаче не искайте повече. И това ще е достатъчно, за да се убедите, че животът ви е пълноценен.

Дева

Затрудненията, с които ще се наложи да се справите през тази седмица ще са свързани предимно с личния ви живот. Ще трябва да промените някои дребни елементи от динамичния си стереотип, да преодолеете собствените си задръжки и едновременно с това да осъзнаете, че част от правилата, с които се съобразявате са ненужни и ограничават инициативата ви неоснователно.

Що се отнася до професионалните ви изяви, те ще са пълноценни. Ще повишите знанията си и ще добиете допълнителен опит. Ще намерите начин да подобрите статуса си като цяло и да заличите ефекта от предишни неуспехи.

Коментирай