Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември

Интересна седмица

28.10.2019г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Доста новости ще ви изненадат през тази седмица. Постарайте се да ги приемете спокойно. Обмисляйте реакциите си, не се противопоставяйте открито, независимо че случващото се в някои случаи няма да ви харесва. Ще ви е нужно време, за да анализирате причините, следствието, ефекта. Да осъзнаете дали събитията са случайни или всъщност съвпадат с желанията ви.

Ако преценката ви за собствените сили е обективна най-вероятно ще напреднете в трасираната от вас посока. Вслушвайте се в чуждото мнение и не преувеличавайте значението на трудностите.


 

 

Защо не можем да живеем без докосване?

Водолей

Предстои интересен период. Преживяванията хем ще ви харесат, хем ще са полезни. Ще се наложи да се справите с огромен информационен поток. Не е изключено да получите прекрасната възможност за участие в някаква форма на обучение – курс, семинар, обмяна на опит, дискусия. А не е за пренебрегване и другият вариант, че вие ще сте в ролята на ментор, наставник, лектор. И в двата случая ще ви е необходима старателна подготовка, за да не разочаровате нито себе си, нито останалите участници.

Разбира се, че не всичко ще е идеално, „гореща зона“ ще са личните отношения. Прекалената заетост ще снижи прага на търпението ви и е възможно да се стигне до словесни престрелки с близките. Помислете доколко претенциите им са основателни преди да им се противопоставите.

Риби

Ще е малко трудно да си създадете точна схема за действие през тази седмица. Колкото и ясни да са намеренията ви, условията за реализацията им ще са свързани с участието на външни фактори, които за съжаление често ще се оказват непредвидими. Мисълта, че на моменти ще се налага да действате „с вързани ръце“ в известна степен ще блокира инициативата ви. Постарайте се да преодолеете негативизма и да запазите увереността в собствените си възможности. В края на седмицата „пъзелът ще се подреди“ и то по начин, който напълно ще ви устройва.

И за пореден път грижата за здравето трябва да е на първо място. Времето е неустойчиво, подбирайте не само облеклото и обувките, но и храната си. Признаците на физическо неразположение може да са в резултат не само на вирусна инфекция, но и на хранително отравяне.

Коментирай