Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември

Интересна седмица

28.10.2019г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Интересни варианти и предложения, свързани с професионалното ви развитие ще се появят през тази седмица. Ще са с добри перспективи, но това не означава, че ще са лесни. Бъдете готови да мислите бързо и да реагирате сдържано. Ако сте последователни ще се справите със затрудненията, които ще изникват на моменти. Най-важното условие е да не губите присъствие на духа.

Със сигурност ще получите подкрепа както от близките си, така и от влиятелни приятели. Преди много силно да си пожелаете нещо помислете не само за положителните, но и за отрицателните последствия от реализацията на желанието ви.

Любовен хороскоп за ноември

Скорпион

Събитията през следващите дни ще са нееднозначни, ще са важни за вас и ще оставят трайна следа в съзнанието ви. Ще е нещо като довършване на един етап и започване на следващия, който ще служи за надграждане на постигнатото. Предстоят новости, чието предназначение е да ви мотивират и да повишат увереността в собствените ви сили. Ще получите висока оценка на способностите си, ще постигнете хармония със собственото си „аз“ и ще се освободите от вътрешното си напрежение.

Използвайте свободното време предимно за себе си. Погрижете се както за физическото си развитие, така и за духовното си надграждане. Всяко начало, колкото и да е обикновено, ще ви зарадва.

Стрелец

Отношението ви към фактите и събитията през тази седмица ще е по-различно от досегашното. Няма да сте толкова категорични по някои теми, но пък и няма да сте податливи на манипулации. Ще сте много по-отворени за чуждото мнение, по-малко спонтанни и по-дълбокомислени. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще намерите общ език дори с хора, които умишлено сте отбягвали.


Ще разширите влиянието си почти неусетно, но също толкова неусетно ще се натоварите с допълнителни отговорности. В състояние сте да се справите, така че действайте смело, но с умерено темпо.

 

Коментирай