Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември

Интересна седмица

28.10.2019г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на октомври и първите дни на новия месец ще бъдат повече от интересни. Ще можем да поправим някои грешки, но ще е важно да внимаваме с емоциите, когато взимаме решения. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Искате ли да реализирате поне едно свое съкровено желание? Ще е лесно през тази седмица. Бъдете активни. Бъдете старателни. Усилията, положени сега ще дават плодове дълго време. Успоредно с това мислете и за здравето си и разпределяйте силите равномерно.

Лесно ще усвоите всякакъв вид нови знания. Ако има възможност да участвате в някакво обучение, направете го. Ще се срещнете и с нови хора, които ще ви изненадат приятно.

Телец

В последните дни на месеца напрежението ще се покачва и няма начин да не почувствате натрупаната умора. На моменти тонусът ви ще е занижен, концентрацията ще е трудна, работоспособността недостатъчна и ще се почувствате недоволни от себе си. Не бъдете прекалено самокритични. Ако имате възможност да излизате редовно сред природата, дори за малко, правете го. Но ако нямате, то осигурявайте си достатъчно сън, за да не отслабите имунната система.

Не всички събития ще се случват според очакванията ви, но това не бива да е повод за песимизъм. Въздържайте се от важни решения в дните, когато емоциите преобладават над разума.

Любовен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември

Близнаци

Наблюдавайте физическото и психическото си състояние. Опитайте се през тази седмица да си дадете сметка какво можете, какво искате и какво пропускате. Имате ли вредни навици, как ви действат и бихте ли желали веднъж завинаги да се разделите с тях. Отговорите на тези въпроси ще значат много и ще ви подскажат какво трябва да е поведението ви и кои са най-важните цели.

В професионален план промени не се очакват, но не стоят така нещата с личните отношения. При тях ситуацията ще е динамична и ще зависи почти изцяло от тактиката, която прилагате. Бихте могли както да спечелите вниманието на личности, които ви интересуват, така и да ги разочаровате от себе си.

Коментирай