Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Напрежение за Телците

26.11.2019г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

На финалната права сте. Преди навлизането в последния месец на годината е желателно да довършите изостаналите проекти. При това не само в материален, но и в духовен план. Да проведете отложените разговори, да обсъдите „горещите“ въпроси. Ако част от тях са свързани с финансовото ви положение, то използвайте момента и подгответе бюджета си за следващата година. Опитайте да уговорите промяна на заплащането или на длъжността си. Най-вероятно ще получите съгласие.

Бъдете предпазливи спрямо нови запознанства, партньори и предложения. Част от тях ще са подвеждащи. Бъдете и търпеливи спрямо близките си. Не създавайте „буря в чаша вода“ всеки път, когато не са съгласни с вас. Организирайте нещата така, че да се забавлявате и да отпочивате заедно.

Изберете си перо и вижте какво ви съветват ангелите

Лъв

Ще имате възможност да реализирате разни промени, които замисляте от доста време, но не сте разполагали с достатъчно удобни обстоятелства. През тази седмица събитията ще са предвидими и ще можете да се възползвате от тях максимално. Даже замисли, които сте „замразили“ по някакви причини отново ще получат начална скорост. Може само да ги обмислите и набележите основните стъпки към тях, но все ще е нещо. Не се съмнявайте в собствените си възможности.

Не прекалявайте с храната. Придържайте се към принципите на здравословното хранене. Намалете употребата на захарни и тестени изделия. Не е желателно да експериментирате с непознати продукти и ексцентрични готварски рецепти.

Дева

Едно от условията да сте доволни от събитията в предстоящия период е да следвате собствените си принципи. Не се доверявайте на околните, независимо че отношенията ви може да са прекрасни. Бъдете предпазливи, не е изключено някой умишлено или необмислено да ви подведе. Отстоявайте позициите си. Стойте далеч от конфликтни ситуации, които ще се отразят негативно на настроението, а оттам и на самочувствието ви. Особено ако обстоятелствата ви подсказват, че по някакви причини може да ви обвинят за чужди нарушения.

Проверявайте обстойно стоките, които купувате за качество, срок на годност и възможни скрити дефекти. Поинтересувайте се и от мнението на предишните потребители, за да не се снабдите с предмет, който почти веднага да се окаже абсолютно неупотребяем.

Коментирай