Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Напрежение за Телците

26.11.2019г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Професионалните задължения ще са повече от обикновено. Ще се наложи да се заемете и с чужди проекти. Дали някой ще е болен, дали ще напусне, дали просто ще се скатава или ще бъде под закрилата на шефовете, не се знае, но на вас работата ще ви е на „две педи над каската“. Овладейте емоциите, запазете спокойствие и го приемете като не лош начин да покажете на какво сте способни. Старанието и качеството на работата ви ще бъдат забелязани, не се съмнявайте. След което ще разполагате с достатъчно силен „коз“, за да поискате промяна на служебното си положение, ако не за следващия месец, то поне за началото на следващата година. Което ще е едно добро начало.

Най-добрият начин да възстановите силите си в свободното време е да се занимавате с хобито си или с практически дейности, изискващи сръчност. Виждайки как някакво изделие излиза изпод собствените ви ръце ще почувствате истинско удовлетворение.

7 неща, които се случват, само когато с любимия сте най-добри приятели

Водолей

Висока оценка ще получат ваши дейности, които сте завършили преди доста време. Част от отзивите даже ще ви изненадат, защото няма да сте готови за такава бърза популярност. Фактът, че сте търсени и предпочитани разбира се, е положителен, но ако лежите на „стари лаври“ няма да напреднете много. Вземете инициативата в свои ръце. Уреждайте си срещи, говорете активно за работата си, усвоявайте нови знания и умения. Щом веднъж сте намерили възможност за реализация не бива да я изпускате.

В същото време не забравяйте да се грижите за доброто си физическо и психическо състояние. Не се лишавайте от движение, от развлечения и от контактите, които предпочитате и се отразяват положително на настроението ви. Проявете пестеливост само по отношение на калориите, които имате намерение да погълнете с храната си.

Риби

От вас зависи как ще се чувствате в края на тази седмица. Всеизвестно е, че емоционалното ви състояние силно влияе върху физическото. Отделяйте повече време за нещата, които ви харесват. Ясно е, че няма как да пренебрегнете текущите рутинни задължения, но ако ги съчетавате с леки развлечения, непринудени приятелски разговори и неформалните занимания, които предпочитате, много скоро ще установите, че сте по-ефективни от обикновено. Прекратявайте разговори, в които някой ви се оплаква от „нещастния си живот“ още в самия им зародиш. Не съпреживявайте негативни емоции.

Не оставайте дълго сами „между четири стени“, общувайте. Вглъбяването в собствените ви мисли и чуждите оплаквания са предпоставка за депресивни състояния, които можете да избегнете без да си давате много зор. Направете списък на нещата, които трябва да довършите до края на годината.

Коментирай