Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Напрежение за Телците

26.11.2019г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

На работното място не се очакват никакви проблеми. Убедителни сте, ще съумеете да отстоите позициите си и да спечелите привърженици. Не всички идеи ще намерят реализация, но поне ще успеете да ги обсъдите и да видите слабите им места. След време ще намерите начин да ги отстраните и отново ще сте на стартова позиция.

Сериозните спорове ще са свързани с роднините ви. И по-точно не вие ще спорите с тях, а те ще търсят менторската ви намеса. Бъдете внимателни, заставайки между два враждуващи лагера. Може да не получите облаги, но със сигурност ще получите обвинения. Следвайте интуицията си, не критикувайте и не обвинявайте.

3 неща, които пръстите на ръцете ви разкриват

Скорпион

Динамичните събития ще са на професионалното поприще. Предстоят запомнящи се срещи и важни решения с дългосрочен ефект. Ще разполагате с информация, която ще ви помогне да си изясните причините за появата на факти, ситуации и мотиви, които преди време са ви били абсолютно неразгадаеми. Възможностите за промяна ще са повече от обикновено, а изборът няма да е много лесен. Синхронизирайте вижданията си с тези на близките.

В края на седмицата най-близки роднини ще имат нужда от активното ви съдействие за справяне с въпрос от материален характер. Ще е трудно да приемете молбата им поради липса на време, но пък готовността да услужите ще получи висока оценка и искрената им обич.

Стрелец

Съвсем дребни неуспехи ще се отразяват трайно зле на настроението ви. Ще сте доста по-раздразнителни, по-критични и по-взискателни от обикновено. Намалете леко темпото и се замислете какво се случва с вас и дали поведението ви е правилно. Дайте си сметка защо се дразните и дали си заслужава, дали причините са толкова основателни. Ще установите, че отдавате прекалено голямо значение на събития от съвсем ежедневен характер и ще успеете да възстановите привичната си устойчивост на всякакви изненади.

Систематизирайте целите, подредете желанията и анализирайте възможностите си. Установявайки, че не се налага да правите „чудеса от храброст“, а е достатъчно да сте просто логични и последователни ще придобиете увереност и ще напреднете убедително с изостаналите занимания.

Коментирай