Свободно време

Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш

На това ще ни научат авторите на едноименната книга - Ан Бере, Одре Диуан, Каролин дьо Мегре и Софи Ма

04.12.2019г. / 05 22ч.
Мария Дуковска
Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш

Четири атрактивни французойки споделят свежия си и енергичен поглед върху истинската същност на парижанките: как се обличат, как се забавляват и какви обноски се стараят да имат.

В кратки и забавни части тези парижки дами ви предлагат много оригинални гледни точки за стила, красотата, културата, обноските и мъжете. Авторките Ан Бере, Одре Диуан, Каролин дьо Мегре и Софи Ма – неомъжени, но обвързани и с деца – са приятелки от години. Талантливи бохемки, борещи се срещу отживелиците, с кариери в областта на музиката, филмите, модата и издателския бизнес, те са нетипично откровени и открити, докато разбиват митовете за изискванията да бъдеш французойка в наши дни. Като ви въвеждат в собствените си тайни и недостатъци, те се шегуват със сложните си и често пъти противоречиви чувства и поведение.

 

Свързани статии

Признават си, че са снобки, донякъде егоцентрички, непредсказуеми, но не и ненадеждни. С властни характери и доста своеволни, те са в същото време нежни и романтични.Ще ви отведат на първа среща, на купон, ще ви разведат из някои любими местенца в Париж и из провинцията, ще ви поканят на вечеря у дома с рецепти, които дори и вие можете да приготвите... само че докато се разхождате с тях, ще се забъркате в бъркотии и изненади. Ще ви кажат как да бъдете тайнствени и чувствени, как да изглеждате естествени, как да накарате гаджето да ревнува; ще научите какво мислят за децата, за сватбите и ходенето на фитнес.

Ще споделят с вас адресната си книга за места из Париж, които да посетите: такива, където да се забавлявате до зори; да празнувате рожден ден; да идете на среща; да страдате от махмурлук; да търсите винтидж находки и много други.

За книгата:

Заглавие: Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш

Подзаглавие: Любов, стил и лоши навици

Автори: Ан Бере, Одре Диуан, Каролин дьо Мегре, Софи Ма

Преводач: Весела Ангелова

Формат: 14x21 cm

Корици: Меки (топъл печат)

Брой страници: 260 (цветни)

ISBN: 978-619-7419-17-7

Цена: 16 лв. 

Коментирай