Свободно време

Новолуние в Близнаци на 22 май – какво ни очаква

Време е за нов и свеж старт

22.05.2020г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 22 май настъпва поредното новолуние, този път в знака на Близнаци. Излизаме от пълнолунието в Скорпион, за да потърсим повече светлина. Новолунието в Близнаци ще ни помогне с нови идеи, краткосрочни планове, които да реализираме. Ще сме по-инициативни, а идеите, които ще представим на другите ще бъдат оценени.

Близнаци са знак, който обича да бъде винаги ангажиран, да му е интересно. През този период на новолуние, можем да фокусираме енергията си върху малки проекти, да запълним графиците си с неща, които да вършим, да използваме енергията на ума си, да създаваме нови контакти. Недостатъкът на Близнаците е, че заради тяхната динамичност, налице са стрес, напрежение, умора. Затова ще е важно по време на това новолуние да не се претоварваме.

Финансов хороскоп за лято 2020

Но това новолуние идва и с ретроградна Венера в Близнаци. Това може да разкрие някои от проблемите, които ретроградността на Венера носи, и може да се наложи да работим върху това да намерим изход от тях.

Какво прави жените Близнаци толкова неотразими?

Както знаем, този зодиакален знак е двойствен, което може да изведе двуличие в обкръжението ни или дори вие самите да казвате едно, а да правите друго. Енергията на това новолуние е много изменяема, но желанието ни за промяна ще се повиши. Може да изкристализира това, което вече е било в движение. Късмет, щастие и растеж няма да ни липсват. Въпреки че напредъкът може да е бавен, той ще бъде стабилен, а резултатите дълготрайни.

Но ще е много важно да се пазим от измами, обърквания, заблуди. Ще търсим съвети относно работата или правни въпроси. Енергията на новолунието може да доведе и до трудности във взаимоотношенията, енергийните потоци.

Какво ви очаква в любовта до края на 2020 според зодията

Що се отнася до финансите, важно е да сте съвсем наясно къде и за какво отиват средствата ви, за да не загубите пари. Бъдете готови и отворени за промени, за придобиване на нови познания, за поддържане на добра комуникация, за повишаване вярата в себе си. Потърсете професионални съвети по важни въпроси и се уверете, че няма объркване във финансовите въпроси.

Свързани статии

Периодът е подходящ за анализиране на нашите мисли. Обърнете внимание само на тези, които могат да подобрят живота ви, останалите не са нужни. Хубавото на новолунията по принцип е, че са време за рестарт, изчистване на старото. Очакват ви приятни неща, така че се възползвайте максимално.

Ако сте родени под знака на зодия Близнаци, много нови пътища ще се отворят пред вас. Пътувания, споразумения, комуникации ще излязат пред вас, за да ви помогнат да дадете старт на своите планове. Темата за парите може малко да ви притеснява, но късмет в това направление няма да ви липсва. Успехите ще зависят от това колко сте инициативни. Близнаци, очаква ви един свеж старт!

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време