Свободно време

Месечен хороскоп за юни

Запознайте се с астрологичната прогноза на Петя Георгиева

01.06.2020г. / 09 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Навлизаме в новия месец и сме нетърпеливи да разберем какво ни вещаят звездите за този период. За някои представители на зодиака юни ще е повече от динамичен и успешен, докато други ще трябва да внимават с разходите си, да премислят покупките си и да се пазят от поражения в професионален план.

Запознайте се с прогнозата на астролог Петя Георгиева, изготвена за Az-jenata.bg.

Овен

Проблемите ви през този месец няма да са свързани с дефицит на енергия, а с дефицит на търпение. Желанието ви нещата да се случват по-бързо, отколкото е възможно е предпоставка за допускане на грешки, заради които на моменти ще „тъпчете на едно място“. Колкото и странно да ви изглежда, ще напреднете по-бързо към своите цели, ако активно се включвате в осъществяването на чуждите.

Сравнително често ще се налага да се натоварвате с допълнителни задължения. Не мрънкайте, не отказвайте и не коментирайте. Важното в такива моменти е да уточните ясно параметрите. Не само ще подобрите професионалния си статус, но най-вероятно ще получите и допълнителни бонуси във вид на премия или друг вид материална награда.

4 зодии, които се раздават в леглото

Телец

Критичните моменти през този месец ще са свързани с отношенията ви. Управителят на вашия знак, Венера, е в ретроградно движение и мислите ви ще са насочени много по-често към миналото, отколкото към настоящето. И по-конкретно мислите, отнасящи се до хората, с които общувате. Не е изключено да започнете да сравнявате предишните си връзки със сегашния партньор. Да идеализирате предишните, да си измисляте недостатъци на човека, с когото сте в момента, да се самосъжалявате за лошия си избор...

Един от доказалите ефективността си начини за намаляване на напрежението е да се заемете с дейности, изискващи творчески подход или редовно да отделяте време за любимите си занимания. Възползвайте се и възстановете душевното си равновесие още в началото на месеца. Ориентирайте потенциала си в градивна посока. Анализирайте грешките от натрупания опит и ги признайте. Не само ще подобрите комуникацията, но и ще си осигурите сътрудничество при работа със сложни казуси.

Мъжът Телец - как да привлечете вниманието му

Близнаци

Между обичайните събития и задачи често ще се „промъкват“ допълнителни, непредвидени, които няма да можете да избегнете. Усещането, че „времето ви притиска“ със сигурност ще е повод за тревога и на моменти може да сте доста раздразнителни. Напрежението ще се отрази негативно на съня и на концентрацията ви. След навлизането на Меркурий, вашият управител в ретроградно движение, част от процесите ще забавят скоростта си на реализация. Ще ви е много по-лесно, ако приемете фактите осъзнато и адаптирате темпото си към тях, отколкото ако се опитвате да форсирате събитията.

Уреждайки различни административни въпроси ще откриете стари документални грешки, които ще имате възможност да коригирате. Това пък ще ви даде възможност да ускорите някои стопирани към момента замисли и да дефинирате условията за предполагаемия им успешен завършек. Няма да имате затруднения с различни битови дейности като ремонти, промяна на интериора, реставрация на стари мебели и други, изискващи сръчност. Използвайте всяка свободна минута и подходящи климатични условия за досег с живата природа, където ще можете да стабилизирате енергетиката си и да се освободите от стреса.

Всичко, което трябва да знаете за зодия Близнаци

Рак

Без никакви опасения през този месец можете да заложите на творческия си потенциал. Хрумванията ви ще са интересни, а по-важното е, че ще са и лесно изпълними. Ще разполагате с достатъчно време и варианти за повишаване на знанията и усъвършенстване на уменията си и би било голяма грешка да не се възползвате. Включвайте се във всякакви форми за обмен на професионален опит: семинари, дискусии, онлайн анкети и проучвания. Освен нова информация ще намерите и нови последователи.

За част от идеите си ще имате нужда от съдействие. Проявете активност, вземете инициативата в свои ръце, не разчитайте на досетливост от страна на колегите или приятелите си. Колкото сте по-откровени и по-директни, толкова по-бързо ще си свършите работата. Освен това, колективният успех ще бъде и колективна радост. Овладейте емоциите (особено негативните), които може да предизвика пръстеновидното Слънчево затъмнение във вашия знак. Част от работата ви може да е свързана с посещение на места, където сте били отдавна. Отивайки там, ще промените изцяло предишното мнение, което сте си създали.

Женски хороскоп за юни

Лъв

Обстановката около вас ще е спокойна и без излишни усилия ще покажете на околните на какво сте способни. Събитията ще се развиват във ваша полза, ще разполагате с благоприятни условия да отстраните от пътя си конкуренти или хора, с които не сте в открито единоборство, но неведнъж са породили у вас съмнения, че ви пречат. Ясното съзнание, че сте „разчистили пътя“ си или поне част от него ще ви зареди с увереност и вдъхновение. Ще повиши и влиянието ви.

Контактите ви (включително виртуалните) ще са доста по-интензивни. Ще възстановите отношения, които са били прекъснати по конкретни причини или с времето са загубили колорита си. Ще уредите сериозен финансов въпрос, свързан с ваши дългове или задължения към вас. Професионалните новости, дори и минимални, ще се случат със съдействието на влиятелни личности.

Коментирай