Свободно време

Новолуние в Рак на 20 юли – какво ни очаква

Очакват ни промени

20.07.2020г. / 13 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 20 юли ни очаква поредното интересно космическо събитие – новолуние. Ако следвате лунния цикъл, може би сте забелязали, че това е второто новолуние, което ще бъде в знака на Рак. Този тип двойно новолуние се случва рядко и обикновено служи като втори шанс за ново начало. Въпреки това, новолунието в Рак носи различен вид енергия. Докато това през месец юни беше хаотично затъмнение, през юли ще образува опозиция на рестриктивната планета Сатурн, която управлява нашата отговорност и личните ни предизвикателства.

Лунната енергия естествено ни кара да искаме да вървим напред и да постигаме нови мечти. От друга страна, космическото влияние на Сатурн, ще ни накара да се почувстваме песимистични по отношение на изпълнението на плановете ни, сякаш сме зациклили. Важно е да не поемаме големи рискове и да сме търпеливи. Също така е добре да систематизираме всичко, да сме реалистични в своите планове и да се движим напред стъпка по стъпка.

Как ще се отрази това новолуние на всеки зодиакален знак?

Овен

Овни, съсредоточете се върху личните си въпроси и изцелете раните си. Почистете вашите килери – както буквално, така и метафорично. Време е да се освободите от онези неща, които оказват влияние на начина, по който се движите.

Коя е идеалната любовна половинка за всяка земна зодия?

Телец

Комуникацията започва да се подобрява и вие имате повече сила и енергия за ежедневните си дела. Сега е важно да разширите вашите хоризонти, за да стигнете там, където искате да бъдете. Промяната не е лесна, но се опитайте да потърсите нови перспективи.

Кои храни са полезни за вашата зодия

Близнаци

Всичко което искате в момента, Близнаци, е да сбъднете голяма част от вашите мечти. Сега е важно да бъдете малко по-търпеливи. Успеете ли да го направите, ще се радвате на хубави неща, които ви очакват.

Коментирай