Свободно време

4 зодии, които биха оцелели на самотен остров

Кои са най-справящите се с трудните предизвикателства на живота и природата зодии?

30.09.2020г. / 16 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато гледате някое вълнуващо риалити, свързано с преодоляване на препятствия в дивата природа, издръжливост или борба с природните стихии, няма как да не се запитате дали бихте могли да се справите с оцеляването на самотен остров. Е, до голяма степен това се влияе и от астрологията. Някои зодии имат по-завидни способности да се справят в дивото, могат да разчитат на себе си и винаги намират начин да надскочат способностите си.

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Кои са четирите зодии, които могат да се справят с оцеляването на самотен остров?

Дева

Девите са си самодостатъчни. Те са земен знак, затова са естествено привлечени от природата и заобикалящия свят. Земните знаци са пълни с практична информация. Те знаят как да оцелеят в трудна среда, защото познават природните закони, могат да извлекат ползи от средата наоколо, да открият вода, да подберат правилните дърва за огрев или да наберат плодове, с които да не се отровят, а да се нахранят.

Девите са хора на детайлите. Те забелязват всичко около себе си, систематизират го в главата си и го използват правилно след това. Тези способности им помагат да намерят начин да се справят без да разчитат на друг и без да използват благата на съвременните технологии. Девите умеят да събират храна, да разузнават маршрути и източници, да палят огън. Девите винаги знаят какво може да се обърка, очакват го и имат план за справяне. Затова и оцеляват.

Кои зодии са по-склонни да забогатеят

Скорпион

Скорпионите са привлечени от тъмните и преобръщащи периоди в живота. Те ги зареждат с нови знания и умения, дават им повод за размисъл и анализи на грешките, което използват по-нататък в живота си. Скорпионите са отбранители по природа. Тяхното жило е оръжие, с което се справят с нападенията и трудностите в природата в буквален и преносен смисъл. Тази зодия е яростно независима, така че няма да е необходимо да обмисля дълго, ако се налага да използва жилото си. Скорпионите обичат трудностите и извървяването на дълъг път, защото тези трудни уроци са им ценни. Те са една от малкото зодии, които наистина могат да оцелеят и да се справят на самотен остров изцяло без чужда помощ и удобства.

Коментирай