Свободно време

Камъни за късмет през 2021 според личното число

Вижте кой е вашият камък на благополучието

29.12.2020г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През 2020 година имаше периоди на възходи, но и падения. Затова очакваме от новата 2021 година да бъде по-благоприятна. Знаем, че е хубаво да носим нещо за късмет, а днес ще разгледаме кои камъни са късметлийски според личното ни число или жизнения ни път. Числото на жизнения път е свързан с душата. Как да изчислите вашето лично число/жизнен път?

Вдъхновяващи цитати за повече увереност през 2021 година

Ако сте родени на 20 април 1982 година, съберете всички цифри 2+0+4+1+9+8+2=26. Сега се събират 2+6 и се получава 8, което е вашето лично число. Какъв камък да носите, вижте в следващите редове.

Лично число 1 – Цитрин

Житейският път 1 е свързан с независимост, решителност и лидерство. През новата 2021 година ще имате нужда от този кристал, който да извади на показ вашите лидерски качества, за да можете да свършите работата и да вдъхновите околните. Цитринът насърчава мотивацията и самочувствието, но и се смята, че привлича парите.

Лично число 2 – Содалит

През новата година вие ще използвате повече гласа си, ще представяте себе си пред другите. Ето защо вашият камък за 2021 година е содалит. Той ще ви вдъхне увереност, ще ви помогне да отворите гърлената чакра, за да може да говорите смело и уверено. Особено подходящ е за носене, ако ви предстои интервю за работа, презентация, бизнес среща.

Изберете си врата и вижте в какво най-много ще ви върви през 2021

Лично число 3 – Шунгит

Ако вашето лично число е 3, то през 2021 година определено ще се чувствате по-любопитни към света, ще търсите нови интереси и възможности за себе си. В същото време трябва да поддържате усещане за заземяване. Ето защо шунгинитът е точно за вас, защото той е свързан с коренната чакра, помагайки за баланс на емоциите и физическото здраве. Може да го носите като бижу или да го декорирате на работното си място.

Коментирай