Свободно време

Талисмани за късмет за зодия Стрелец

Поднесете ги като подарък или вземете за себе си

10.12.2020г. / 15 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Представителите на зодия Стрелец са искрени личности. Понякога са твърде лековерни, трудно приемат критика, но в общи линии носят положителна енергия в себе си. Добри приятели са, грижовни родители и партньори, мислят повече положително и винаги постигат своите цели. Тяхната стихия е Огън и ги зарежда с много енергия. Правилно подбраните аксесоари за късмет ще им помогнат да балансират положителните и отрицателните страни.

Важно е да знаете кои са късметлийските символи на тази зодия. Това са кон, войн, скарабей, подкова, звезда, саламандър, феникс, лък. Може да потърсите аксесоар с някои от тези символи, като колие, гривна, брошка, висулка, обици, шал с такива щампи.

20 отличителни черти на зодия Стрелец

Не бива да забравяте и за камъните, които ще подсилят положителната енергия на Стрелеца – аметист, сапфир, изумруд, ахат, топаз, хризолит, авантюрин, тюркоаз.

Така например авантюринът е талисман за любов и страст. Това е камъкът на моряците и пътниците, бизнесмените и банкерите – всички онези, които не се страхуват да рискуват и вярват в собствения си късмет. Стрелците обичат да пътуват и да приключенстват.

Тюркоазът пък или подарък поднесен в неговите нюанси ще помогне на притежателя си да създаде нови полезни контакти и да постигне успехи.

Мъжът Стрелец в любовта и секса

Златни монети

Както споменахме вече, стихията на стрелеца е Огън, а изделията от злато или жълт метал са идеални. Златните монети привличат парите. Чудесна идея за талисман за Стрелец са китайските монети.

Ако намерите висулка подкова за колие, не се колебайте да го купите. Подковата носи щастие, привлича късмета, намалява негативната енергия към своя притежател.

С какво жените Стрелци са толкова забележителни?

Когато избирате бижу с камъни, за предпочитане е да са 4 или 6 на брой.

На родените през първата и втора декада може да поднесете скарабей, който да им дава сила, да им помага в комуникацията, да подобрят своето финансово състояние.

Но ако сте решили да им поднесете само цвете, изберете между бамбукова палма, фикус, бонзай, цитрусово дръвче за постигане на вътрешен мир.

Снимки: istock

Коментирай