Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 декември

Какво ни очаква през новата седмица

14.12.2020г. / 09 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Енергетиката ви е стабилна, а вдъхновението – достатъчно. Довършвайте започнатото и не оставяйте нищо „за по-късно“. В състояние сте да се справите дори и с най-неприятните занимания, за които при други обстоятелства ще ви е нужно време за автосугестия. Вярвайте на опита си, а не на чужди препоръки.

Проявете инициатива, ако искате да получите допълнителни приходи. Колкото сте по-самостоятелни, толкова ще сте по-успешни. А като награда за положените усилия в края на седмицата си създайте някакво развлечение без никакви угризения на съвестта.

4 зодии, които не умеят да лъжат

Скорпион

Едно от условията за постигане на успех през тази седмица е да поддържате доброто си настроение. Нормално е да се случват и неприятности, но помислете с колко много от тях сте се справили към настоящия момент и ще се окуражите. Отървете се от натрапчивите мисли, които ви пречат да разгърнете потенциала си максимално.

Най-сериозните и отговорни решения ще засягат финансовия ви статус и ако не сте сигурни, че разполагате с подходящи условия да се справите, не бързайте. Придържайте се към правилото, че понякога не е важно да получиш печалба, а да не претърпиш загуба и да не навредиш на здравето си.

Стрелец

Знаково събитие е, че седмицата започва със Слънчево затъмнение във вашия знак. Редувайте работа с почивка така, че да запазите работоспособността си еднаква през целия период.

Намалявайте темпото, когато се почувствате отпаднали и по възможност избягвайте дейности и хора, които не ви допадат.

5 зодии, които са сродни души на Стрелеца

Размествайте от време на време вещите и мебелите около себе си. Промяната на обстановката, дори и незначителна, ще активира въображението ви. Разпределете финансите си така, че да се справите с наличните. Ако получите допълнителни, приемете го като награда за старанието си.

Коментирай