Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 декември

Какво ни очаква през новата седмица

14.12.2020г. / 09 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Рак

Динамична и странна седмица предстои. Успехите и неуспехите ще се редуват, но не си струва да се безпокоите. Каквото и да се случи, ще сте напълно в състояние да се справите и да извлечете някакви ползи за себе си, колкото и да са минимални. Добрата новина е, че емоциите ще са разнообразни и преобладаващо зареждащи.

При участие в дискусии по професионални въпроси си повтаряйте по-често твърдението, че мълчанието е злато. Слушайте внимателно, анализирайте чутото и ще разберете как да повишите ефективността от собствената си работа, съответно и приходите си.

Обща астрологична прогноза за 2021

Лъв

Колкото по-малко планове си правите, толкова по-добре ще се справите. Свикнете с мисълта, че ще се налага да ги променяте и на моменти да реагирате бързо, но не и хаотично. Ще се улесните, а и ще употребите времето си максимално, ако си изработвате резервни варианти или набелязвате взаимнозаменяеми задачи.

Приходи ще получите точно от новите си и нестандартни идеи, но не веднага. Първо ги систематизирайте и подгответе изпълнението им и едва след това започнете практическото им осъществяване. За предпочитане е да не експериментирате.

Дева

Въздействието ви през тази седмица ще е осезателно, което в известен смисъл е „нож с две остриета“. Хората ще се интересуват от мнението, ще търсят съдействието ви, но ще забелязват и пропуските. Въздържайте се от щедри обещания и се постарайте да изпълните вече дадените. На моменти ще се налага да се нагърбите с лидерски функции. Направете го, само ако имате ясни концепции за работа. Ще стабилизирате професионалните си позиции.

Бъдете внимателни при оформяне на финансови документи. Не е желателно да сключвате ипотечни и лизингови договори.

Коментирай