Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 декември

Какво ни очаква през новата седмица

14.12.2020г. / 09 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Козирог

Със сигурност няма да има с какво да запомните тази седмица. Заниманията ви ще са в рамките на обичайното, монотонни, на моменти отегчителни. Дори да се случат някакви усложнения, справяйте се с тях както прецените и не обръщайте внимание на „непоисканите“ съвети.

Не удостоявайте с доверието си хора, които не са доказали, че го заслужават.

Ще получите предварително уговорените приходи, ако работите самостоятелно, последователно и с присъщото си старание. В случай, че изникнат непредвидени разходи, помислете дали няма вариант за разсрочено плащане.

Водолей

Ще реализирате целите си, ако ги формулирате правилно. През тази седмица бихте могли да намерите нова или допълнителна работа, да създадете нещо свое, да отделите време за творчески занимания. Не отказвайте, ако се наложи да пътувате. Ще се запознаете с нови хора и ще придобиете нови впечатления. Придържайте се към препоръките за запазване на здравето.

Направете набелязаните покупки през втората половина на седмицата и не забравяйте да съхраните надлежно платежните документи и гаранционните карти на стоките, които имат такива.

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Риби

Обсъждайте важните въпроси с членовете на семейството. Не предприемайте никакви промени, ако не сте абсолютно уверени в необходимостта и надеждността им. Колкото е по-добре на работното място да сте самостоятелни, толкова ще е по-полезно при изпълнението на домашните задачи да сте екипни. Отстъпете инициативата за организацията им на близките си, ограничете ролята си до изпълнителска и бъдете старателни.

Не е изключено да ви потърсят предишни клиенти или колеги с предложение за краткосрочна съвместна допълнителна работа, съпроводена със съответното заплащане. Не отказвайте офертата, ако сте в състояние да си осигурите и достатъчно почивка.

Коментирай