Свободно време

Месечен хороскоп за май

Промени за Раците

01.05.2021г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Стечението на обстоятелствата през първата половина на месеца ще ви подскаже как да коригирате някои грешки и да приложите нов начин за изпълнение на задачите си. Ще можете също така да използвате познания, получени преди много време, които до момента сте считали за абсолютно ненужни.

Ентусиазмът ви ще се отрази положително върху околните и ще успеете да ги обедините около себе си. В крайна сметка ще установите, че се е оформил подходящ колектив, с чиято помощ сте в състояние да постигнете много по-добри резултати.

Женски хороскоп за май

Независимо от прекалената ви заетост, личните отношения ще са буквално в разцвет. Както семейните, така и необвързаните представители на вашия знак ще преживеят вълнуващи емоции, нови изкусителни запознанства, поредица романтични преживявания. Наслаждавайте се, но не преминавайте границата на добрия тон.

За покупка на скъпи вещи с дълготрайна употреба е подходящо началото на месеца. Така, дори да изпаднете в лек паричен недостиг, ще можете да подредите бюджета и в следващия период да компенсирате направените разходи.

Коментирай