Свободно време

Месечен хороскоп за май

Промени за Раците

01.05.2021г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Динамичен период, изпълнен с много срещи, контакти, телефонни разговори, подписване на документи и възможност да наваксате пропуснатото, да повишите познанията си, да реализирате отложено по някакви причини бизнес-пътуване или да удовлетворите духовните си нужди. Може да ви изпратят оферта за нова или допълнителна работа, свързана с рекламния бизнес, чрез която ще разгърнете творческия си потенциал.

Фъншуй растения за любов, късмет, успех, пари

В личен план проблеми ще имате само и единствено, ако се опитвате да контролирате всички и всичко и да налагате собствените си, понякога доста консервативни, методи на работа. Нова, интересна и полезна информация, свързана с най-близките ви роднини или тези на брачния партньор ще ви зарадва.

Най-приятната изненада ще е свързана с допълнителен финансов приход. Няма да е случайност, нито късмет, нито печалба от хазарт, а резултат от направена преди време услуга, за която ще ви се отблагодарят точно тогава, когато най-малко очаквате, но пък попълването на банковата сметка няма как да не ви вдъхнови.

Коментирай