Свободно време

Месечен хороскоп за май

Промени за Раците

01.05.2021г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Риби

Съсредоточете усилията си върху довършване на стари и вече започнати задачи. Опитайте да се справите с тях преди Юпитер да навлезе във вашия знак. След това вдъхновението ви рязко ще се покачи и ще сте в състояние да се заемете с нови, доста по-сложни, но и по-печеливши проекти.

3 зодии ще се радват на успехи през май

Деловите отношения ще са леко конфликтни. Прекратявайте своевременно опитите да ви манипулират и използват за уреждане на чужди спорове и интриги. Наблюдавайте ситуацията, реагирайте бързо и гъвкаво. В сложни моменти разчитайте повече на интуицията си, отколкото на приятели. Те няма да успеят да се ориентират и ще ви дадат абсолютно погрешни съвети.

За сметка на това, в личния живот всичко ще е повече от добре. Непредвидена случка ще ви помогне да изгладите стар конфликт с близки роднини. Ще почувствате огромно облекчение.

В кратки периоди и без предварителни уговорки ще имате възможност да получите допълнителни приходи от съвместна работа с близки приятели или колеги, които имат нужда от помощта ви. Няма да са големи, но пък ще ви осигурят развлечения, които не сте включвали в плановете си.

Коментирай