Свободно време

Месечен хороскоп за септември

За Скорпионите предстоят любовни приключения

01.09.2021г. / 15 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

В началото на месеца ще се наложи да боравите с огромно количество информация, контактите ще са интензивни, а разговорите ще са предимно на спорни теми. След като Венера, вашата управителка, премине в знака на Скорпиона, не е изключено за кратко време да се засилят страховете и фобиите ви. Да се чувствате зависими от хората или събитията, да ви е трудно да взимате кардинални решения, особено пък такива с дългосрочен ефект. Ако направите усилия и овладеете емоциите, ще се убедите, че страховете ви са въображаеми и сте в състояние да поставите повечето събития под контрол.

След есенното равноденствие, когато Слънцето навлезе във вашия знак е почти сигурно, че ще се случат кардинални промени в най-важните за вас житейски сфери, които за всяка отделна личност ще са конкретни.

Скорпион

В първата половина на месеца емоционалното ви състояние ще е твърде нестабилно. Почти непрекъснато ще се люшкате от едната крайност в другата, от мощен ентусиазъм, до тиха апатия. Ще чувствате необходимост от нови преживявания, а в голяма степен и от нови или освежаване на съществуващите отношения. За ваш късмет, ще получите и едното, и другото, но стъпка по стъпка и в продължението на целия месец. Ще се случи, защото през втората половина на месеца и вдъхновението, и интуицията ви ще са по-силни и ще ви подскажат как да създадете нови контакти и едновременно с това да преоткриете смисъла на вече съществуващите.

Предстоят и любовни приключения, които ще ви подтикнат към сериозни размисли.

Стрелец

Няма да имате причини за недоволство през този месец, така че бихте могли да се заемете с реализацията на най-смелите си планове. Работоспособността ви ще е на ниво, ще се справите с всички набелязани задачи, колкото и да са много като количество или сложни като изпълнение.

Проявете наблюдателност. Много е важно да не пропуснете нито един шанс за изява, колкото и незначителен да е. Сериозните промени ще засегнат приятелските, семейните и не на последно място любовните отношения. П

редстоят и пътешествия, които ще активират вдъхновението и творческият ви потенциал. С тяхна помощ ще уредите финансови или юридически взаимоотношения със задгранични партньори.

Коментирай