Свободно време

Месечен хороскоп за септември

За Скорпионите предстоят любовни приключения

01.09.2021г. / 15 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Периодът ще е напрегнат, но и пълноценен. Освен с набелязаните занимания и отговорности ще се наложи да се натоварите и с допълнителни и при това ще го направите по своя воля, а не по чуждо настояване. Резултатът, обаче, ще е видим още през втората половина на месеца като ще се отрази предимно на материалното и финансовото ви състояние в посока на повишение. В този период условията ще са подходящи за начало на нов бизнес, за промяна на длъжността, местоработата или като цяло на професионалния статус.

Не е изключено също така да внесете нововъведения в начина си на работа, да експериментирате с рационализация, върху която работите, да се включите в предпочитана от вас форма на обучение, да разширите влиянието си. Изразходвайте ресурсите си икономично, но без да се лишавате от развлечения.

Водолей

Сериозните ви проблеми през този месец ще са свързани с финансите, а те ще ви подскажат, че е желателно да преоцените деловите отношения с някои партньори или пък с текущия ви работодател. Не е изключено да се наложи да промените и насоката на професионалните си изяви, да преминете от една сфера в друга, доста по-различна. Ще минимизирате неприятностите, ако смените и подхода или просто пробвате различни начини на взаимодействие, съответстващи на различните ситуации, в които попадате.

Част от публичните ви ангажименти ще изискват повече старание или повече усилия от обикновено. Ще се повиши значението на дългосрочните проекти, с които ви свързват партньори, намиращи се на сравнително далечно разстояние, като едновременно с това не бива да пренебрегвате текущите, от които идват директните ви приходи.

Риби

Емоциите в началото на месеца ще са противоречиви и не особено приятни. Причина за недоволство ще е отношението на колегите или деловите партньори, които непрекъснато ще променят мнението си или условията на уговорките ви. Подобна несигурност ще създава психическо напрежение, а и физическа умора. Реагирайте разумно, обмислено и по начин, който да прекрати провокациите без да навреди на позициите ви. След Пълнолунието, което ще във вашия знак, събитията ще започнат да се развиват скоростно и то в предпочитаната от вас посока.

Ако очаквате подобряване на материалното положение или допълнителни финансови постъпления, най-вероятно ще ги получите точно в този период. Всички преговори, сделки, уговорки, които все още „циклят“ и не са стигнали до окончателния си вариант ще отбележат напредък.

Коментирай