Свободно време

Ретрограден Меркурий във Везни на 27 септември

Не бива да правим покупки

27.09.2021г. / 15 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 27 септември Меркурий, планетата на комуникацията става ретрограден. Както знаем, когато той е в ретроградния си период са възможни проблеми в общуването с другите, технически неизправности, затова и периодът до 18 октомври няма да е подходящ за закупуване на нова техника, автомобил.

Това, което трябва да допълним е, че Меркурий ще е ретрограден в знака на зодия Везни. Има вероятност да сме по-емоционални, да откриваме истини и да се налага да търсим баланс между това, което сме и това, което бихме искали да бъдем. Този ретрограден период е подходящ за търсене на нашата вътрешна хармония.

Слънцето влезе в знака на Везни – ще търсим вътрешен баланс

Знакът на Везни е дипломатичен, а когато Меркурий е в него, всички ставаме по-бъбриви, флиртуващи. Не бива да бързаме да създаваме нови любовни връзки, също така трябва да сме внимателни и с бивши партньори, които може да искат да се върнат в живота ни.

Положителното при този транзит е, че можем да се реорганизираме и да се съсредоточим върху целите си, да ги сортираме, пренареждаме, да довършим неща, които са останали незавършени.

Марс влиза във Везни – кои зодии ще се радват на подкрепата му

В идеалния случай това е време за комуникационна пауза, също така за преглеждане на това какво сме направили и постигнали през последните месеци, което след това можем да видим в нова светлина. Да планираме, но не и да започваме нещо ново, също така не бива да подписваме договори, да купуваме разни неща, да стартираме собствен бизнес.

По време на ретрограден Меркурий най-близките ни приятелства и дори връзката ни с партньора може да не протичат както обикновено, да тълкуваме всичко погрешно. Важно е да се опитаме да общуваме лично, а не чрез съобщения, защото това може да доведе до още повече обърквания.

5-те зодии, на които може да разчитате при трудности

Когато става въпрос за потенциални партньори и зараждаща се любов, бъдете нащрек. Комуникацията е критична по време на тази фаза на връзката. Избягвайте да играете игри и да бъдете загадъчни. Ако наистина се интересувате от някого, бъдете ясни, но не и агресивни.

Внимавайте и с клюките, коментарите, думите като цяло. Имайте търпение, бъдете любезни, опитайте се да елиминирате негативните настроения. Марс сега е във Везни и ще се срещне с Меркурий, което може да ни направи по-гневни. Грижете се добре за физическото си и емоционално здраве.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
dosta iasno kazvam kakvoto mislia , kakvo jelaia , kakvo i ot kogo o4akvam ...niama kak da sum po- konkretna i to4na
отговор Сигнализирай за неуместен коментар