Свободно време

Кои са зодиите закрилници в зодиака?

Винаги може да се разчита на тях за подкрепа и рамо

06.10.2021г. / 10 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Везните са природни защитници. Те защитават не само близките си, а и мира като цяло. По натюрел са парламентьори и дипломати, което им помага да използват изкуството на преговорите, за да постигнат целта си. Те са защитници на справедливостта и философията. Умеят да боравят с аргументи, за да постигат баланс в отношенията си. Балансирането е заложено в природата им. Неслучайно знакът, с който се означава тази зодия, е везна. Когато Везните са убедени, че някой има нужда от тяхната протекция, те ще направят всичко по силите си, за да го защитят. В много случаи обаче без да искат защитават чужда кауза, а не тази на близките си, когато се стремят да се придържат към справедливостта.

Аргументите им ги карат да разглеждат проблема от различни страни, което невинаги е в полза на близките им. Често в такива случаи Везните си докарват гнева и неодобрението на близките си.

Как обичат жените от различните зодии?

Свързани статии

Скорпион

Скорпионите са много емоционална зодия. Близките хора за тях са свещени. Готови са на всичко, за да ги предпазят. Скорпионите могат да стигнат до крайности в стремежа си да защитават и пазят. Те пазят и сърцето си. Колкото и емоционални, екстровертни и отворени да изглеждат, те всъщност пазят ревностно истинските си чувства. Рядко споделят, за да не бъдат наранени. Това обаче не им пречи да изискват от близките си да споделят с тях. Невъзможно е да познавате Скорпион изцяло, ако той самият не го поиска и не ви разкрие напълно сърцето си. Изключително избирателни са към хората, които обичат и на които отдават сърцето си. Когато това се случи, те са безкрайно протективни и защитнически настроени.

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Коментирай