Свободно време

Силата на 10/10 и какво ни очаква

Време е за промяна

10.10.2023г. / 10 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вселената винаги ни говори чрез знаци и числа, които носят определена вибрация. Още в древността числата са били използвани за построяването на пирамиди, мегалити. Знаете ли, че 10 е мощно  число, което се свързва с достигане на ново кармично и духовно ниво. Става въпрос за прехода, за отваряне на нова страница, за да можете да напреднете с живота си на всички нива.

Знаем, че всеки от нас идва на света с определена мисия, но трудностите са част от житейския ни път. От друга страна, мислите ни са мощна сила и когато ни се случва нещо неприятно, успявайки да преминем през него и да видим повече възможности, отколкото пречки, ние надграждаме съзнанието си и се развиваме до следващо ниво.

Изберете си ангелско число

Разбира се, това не означава да пренебрегваме своите болки от случилото се, а вместо това да намерим начин да приемем тези моменти, за да можем да излезем от тях по-силни, а не да им позволяваме да ни „свалят на земята“. Виждаме нещата по-мащабно. Когато достигнем това ново ниво в живота си, често изпитваме промяна или нарастващи болки. Трябва да се пренастроим и да разберем какво ще ни помогне и какво ще ни държи в застой.

На 10/10 имаме способността да осъзнаем как следващото ниво може да изглежда и да се чувства. Също така получаваме представа за това, с което да се разделим или как трябва да променим мисленето си, за да преминем към следващото ниво. Когато искаме да елиминираме миналото, да го пуснем, за да можем да се изкачим на нови висоти, прошката е важна. Тя е едно от най-мощните неща, които можем да направим за себе си.

Конският кестен в дома пречиства негативната енергия

Време е да поемем контрол над живота си и да се възползваме от възможностите. Ставаме по-смели и сме готови да вземем важни решения, за духовен растеж, за възстановяване на баланса в живота, за приключване на нещо в живота ни, за да освободим мястото за новото.

Прощаването на себе си е добро начало, но прощаването на другите също може да бъде също толкова силно. Прошката не означава да оправдаете действието или да го подкрепите, а по-скоро да освободите себе си от гнева, негативните емоции, които ви държат свързани към човек, събитие.

11 мисли на Хули Леонис за емоциите и любовта

На 10/10 е идеалното време да практикуваме прошка. Можем да си напишем нещо като писмо, включвайки в него всичко, за което трябва да простим. Не е необходимо да давате или изпращате писмото към някого, или пък да го показвате, то е само за вас.

Свързани статии

То е, за да изчистите душата си от това, което ви тежи и пречи да бъдете щастливи. Можем да използваме енергията на 10 октомври (10/10), за да визуализираме и проявим това, което искаме да създадем. Помислете как искате да изглежда следващият етап от живота, как този път можете да направите нещата по различен начин, за да подхраните растежа си.

На всички ни се дава възможност да подобрим живота си и да преминем към следващото ниво.

На 10/10 мостът ще се появи и ако обърнем внимание и сме готови за него, ще бъдем издигнати на това ново ниво, където можем да продължим да растем, да процъфтяваме.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne sum se zamisliala . tova koeto jelaia otnovo se otdale4ava vuv vremeto ot men ...no az otnovo 6te 4akam . golemia mi liubim bliznak - dala sum duma i 4akam nego.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
wai breee edva ne ymrya coveka a sega se opitvameeeeeeee ideosteni golema edin nacin drug nema tolkova se mrazim ce ako sme dalec edin ot drug ste se obicame nai dobre dalec ot men tova e nai dobiya nacin
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )