Свободно време

11 мисли на Хули Леонис за емоциите и любовта

Не бива да потискаме емоциите си

13.01.2020г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Емоции ни ръководят във всичко. Без тях няма любов, няма ни нас. Днес в рубриката ни „Притчи, мъдрости, цитати“ споделяме няколко вдъхновяващи мисли от новата книга на топастролога Хули Леонис „Очевидната скрита истина за емоциите“. „Това е очевидната скрита истина за емоциите, защото няма любов без емоции“, споделя авторът. Прочетете ги и помислете върху вашата връзка с вашите емоции.

Решението на проблема се крие у самите хора. Би било добре да могат да помолят за помощ, да се доверят емоционално и да си позволят да получат тази помощ.

Моят съвет към вас е да осъзнаете, че една ситуация е неутрална и да се стараете да я виждате като позитивна.

Ако основата е любов, тя лесно може да бъде възстановена. Ако основата е емоционална болка, няма как тя да не се появи в един момент отново, но много по-силна, защото вече е създадена от двама души.

Хули Леонис: Кармата винаги определя кога и кого ще срещнем

Една емоционална рана първо трябва да се излекува, а чак след това да се опитвате да се свързвате емоционално с други хора.

Това, което изпитваме към себе си, е това, което излъчваме към света, който ни заобикаля.

Животът не е оцеляване, той е едно вълнуващо приключение с неочаквани обрати.

7 правила на любовта от Хули Леонис

Ако нямаме връзка с емоциите си, ние нямаме и връзка с любовта.

Свързани статии

И така, първото качество на любовта е дарът – това е умението както да даваш, така и да получаваш. Когато това се случва в един красив баланс, то и любовта може да протече по този начин в живота ви.

Животът се живее по прекрасен начин, когато го живеем в любов и в благодарност.

Женската енергия е силна, когато е свързана с емоциите.

Кризата на женската енергия винаги започва като емоционална, но много лесно се превръща във физическа. Тя се базира на блокираните емоции и страх те да се изразят.


Коментирай