Свободно време

5 двойки зодии, които могат да са големи приятели

Интересни комбинации

01.11.2021г. / 10 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колко често ви се случва при ново запознанство, ако човекът ви се стори интересен, да го попитате коя е зодията му? Любопитство, в което може би търсим сходство, ориентир спрямо някои черти на зодиакалния знак. Е, колкото и да не ни се иска, звездната карта разкрива, че има значение как и дали ще ни е приятно да общуваме с представители на една или друга зодия, а също и дали ще създадем трайни приятелства.

Вижте няколко интересни, но дълготрайни дружби в зодиака.

Водолей и Риби

Водолеят е проницателен и интелигентен, докато Рибите са големи мечтатели и са склонни да бъдат много емоционални. За останалите знаци в зодиака, тези двата изглеждат твърде странни. Въпреки това, те могат да работят добре един с друг и да имат чудесно приятелство. Водолеят ще успее да задържи Рибите на земята, докато емоционалните Риби ще помогнат на Водолея да бъде мечтател, да развихри своето въображение и да хармонизира своите чувства.

Четирите най-искрени зодии, които общуват открито

Дева и Водолей

Още едно интересно приятелство в зодиака. За родените под знака на зодия Дева знаем, че те са големи перфекционисти, проявяват строгост и донякъде внасят напрежение във всичко. От друга страна представители на зодия Водолей са умни, практични и логични. Успяват да се справят с делата по много рационален и структуриран начин. Като двойка приятели, а защо не и любовна двойка, биха могли да измислят общ изход от сложните ситуации, защото имат голяма интелектуална сила.

Кои са четирите най-флиртуващи зодии

Скорпион и Везни

Скорпионите трудно допускат хората до себе си, те са мнителни, потайни, на моменти твърде затворени. Въпреки това Везните могат да пробият тяхната защита, а двата знака да извлекат максимума от едно отлично приятелство.

Скорпионът ще внесе много страст, интензивност и сила в живота на Везните, докато те ще покажат колко е хубаво да имаш до себе си за приятел някого, който да те обгрижва и изслушва.

Свързани статии

Лъв и Дева

Егоистичният Лъв ще се превърне в перфектен приятел с уважаваната Дева, която на моменти също може да бъде егоистична. Това са два знака на зодиака, които винаги поставят себе си на пиедестал. Като приятели, те постоянно ще се подкрепят и ще си напомнят един на друг колко са уникални, но пък не са изключени борби за власт, а в някои случаи и липса на доверие.

Кои са най-контролиращите зодии

Лъв и Рак

Какво приятелство само! Взаимоотношения, които ще се градят върху грижовност. Лъвовете обичат да показват внимание и към приятелите си. Но в лицето на представител на зодия Рак той има голям късмет. Раците са домошари, грижовни са и искат винаги да са сигурни, че хората, на които държат получават това, от което се нуждаят. Силна привързаност, споделеност и забавни мигове.

Коментирай