Свободно време

Новолуние в Лъв на 28 юли – време е да блеснем

Енергията на Лъва е необикновена

28.07.2022г. / 09 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 28 юли ни очаква новолуние в знака на зодия Лъв. Това е едно от най-хубавите новолуния, носещо вибрациите на изобилието, радостта и идеите. То е нашата проверка относно това дали към настоящия момент се намираме там, където ни се иска да бъдем. Новолунието в Лъв е подходящо време да забавим малко темпото и да обмислим посоката на живота си.

Ретрограден Хирон на 19 юли – ставаме по-силни, успешни и мъдри

Движим ли се в посока, която ни кара да се чувстваме добре? Живеем ли по навик или всеки ден добавяме в живота си радост и вдъхновение?Новолунието ни подкрепя по пътя към постигането на желаните промени, нови идеи, които ни хрумват, навици, които създаваме.

Какво прави жената Лъв толкова специална?

Сега можем да черпим от енергията на Лъва. Той е горд, яростен, уверен. Разчиствайки ненужното от живота си, ще можем да разкрием истинската си същност, да блеснем с пълна сила.

Планетата на любовта Венера и Черната луна Лилит се движат заедно по време на това новолуние, засилвайки нуждата да бъдем себе си, особено когато става въпрос за възприемане на повече от нашите женски качества.

Изберете си сладолед и вижте какво ви очаква през август

Но най-активната планета под това новолуние е Юпитер. Юпитер е планетата на изобилието и късмета. Заедно с енергията на новолунието в Лъв, това ще ни насочи да слушаме повече сърцето си, да стимулираме дори своята сърдечна чакра. По време на новолунието Юпитер става ретрограден, което прави енергията му още по-силна.

Дотук всичко звучи добре, но не бива да забравяме за енергията на съвпада на северния възел на Уран, която носи някои катаклизми. Може да се окаже, че неща, които досега сме смятали за надеждни, може да не се окажат вече такива. Възможно е да ни се стори, че пътят, по който се движим е по-каменист, неравен, труден.

Тест: Каква сте била в предишен живот

Важното е да не униваме, а да преминаваме смело през промените.

Знакът на Лъва се управлява от Слънцето. Енергията на зодия Лъв е свързана с това да се позиционираме в центъра на собствените си вселени и съответно да приоритизираме желанията си. Със Слънцето и Луната в една линия в Лъв, но и с комуникационната планета Меркурий също в Лъв, настъпва време, в което да се свържем с онези неща, които разпалват сърцата ни. Желанията ни свързани с любовта, творчеството, увереността и себеизразяването, са особено силни сега.

Новолунието като цяло е подходящо време за поставяне на свежи намерения и започване на нови проекти. Но новолунието в Лъв ни дава и уникалната възможност да следваме своите цели, въпреки трудностите, които могат да изникнат пред нас.

Снимка: iStock

Коментирай