Свободно време

Тест: Каква сте била в предишен живот

Разгадайте какво е закодирано във вас и каква е женската енергия, която носите

06.03.2024г. / 17 00ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

В забързаното ежедневие, ние често пренебрегваме интуицията си и посланията, които тя ни носи. Опитваме се да се допитаме до разума, но той невинаги има отговорите, от които се нуждаем. Обществото изисква от нас определено поведение и рамки, в които да се впишем, загърбвайки личното си мнение. Малко по малко загубваме себе си в морето от изисквания.

А най-важната цел на живота е именно тази – да се опознаем, да разберем кои сме, какво желаем и какво ни прави щастливи.

Предлагаме ви един любопитен тест, който може да ви подскаже каква енергия носите в себе си.

Изберете една от картите и вижте какво крие от вас миналото.


Карта номер 1 – Богиня

 

Ако сте избрали тази карта, в някой от миналите си животи вие сте била богиня. Взискателна, изискваща, с неподправен чар и привлекателност – на жена като вас не може да се устои. За вас не е проблем да накарате околните да ви се възхищават и подчиняват. Веднъж попаднал във вашето обкръжение, мъжът остава хипнотизиран, готов да направи всичко, което вие желаете.

Свързани статии

Карта номер 2 – Царица

Вероятно в миналото сте била начело на управлението на малък град или сте заемала друга управленска позиция. Обичате да налагате своето мнение, защото смятате, че то е най-правилното. Имате много развито чувство за справедливост. Това ви печели както приятели, така и врагове. Налагате виждането си за нещата и е много трудно да ви се противостои. Опитайте се да бъдете по-мека и се вслушвайте повече в съвети.

Свързани статии

Карта номер 3 – Слугиня

Голямото ви сърце и безрезервната ви доброта понякога могат да ви изиграят лоша шега. За да угодите на хората, вие сте склонна да потъпквате себе си и собствените си желания. Това кара околните да бъркат добротата ви с глупост. Опитайте се да поставите граници между грижата за другите и потъпкването на собственото ви „аз“, така ще спечелите уважението, което заслужавате.

Свързани статии

Карта номер 4 – Жрица

Ако сте избрала тази карта, най-вероятно във вас все още има частица от митичността на жрицата, която сте била. Пленителна, фатална, загадъчна – така би ви описал всеки, който се докосне до вашата енергия. Привлечена сте от мистерии и тайни, умеете да разобличавате хората много добре. Притежавате проницателен ум и е много трудно да бъдете излъгана.

Свързани статии

Карта номер 5 – Майка

Тази карта показва, че в миналото си сте била жена, изцяло посветена на семейството. Грижата за семейното огнище ви е правила щастлива и удовлетворена. Най-вероятно сте била многодетна майка. Любяща, мила, загрижена – все още излъчвате тази чиста и неподправена женска енергия. Приятно е човек да е около вас, тъй като вдъхвате усещане за топлота и уют.

Свързани статии

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Ха ха ( преди 1 месец )
А къде са перачки, готвачки, домакини или те не се прераждат?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време