Свободно време

Есенно равноденствие на 23 септември – истините ще бъдат разкрити

Какво ни очаква

22.09.2023г. / 09 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 23 септември ни очаква есенното равноденствие. То носи повратна точка в астрологичната година, тъй като енергията започва да се измества в нова посока. Нещата започват да се променят, развиват и растат в ново направление.

Равноденствието е нещо, което настъпва със смяната на сезоните. Без значение дали живеем в северното или южното полукълбо, всички ще усетим тази промяна, разбира се протичаща през собствения ни живот. Някои неща трябва да бъдат освободени, докато на други ще поставим началото към разцвета им.

Секс съвместимост между зодиите

Знаем какво трябва да разширим и какво трябва да свием. Есенното равноденствие ще ни предложи една по-ясна гледна точка относно това какво е най-важно за нас, за какво бихме искали да изразходваме енергията си.

Ако към настоящия момент се чувстваме извън равновесие или искаме да се слеем с енергиите на Земята, разходките из природата могат да бъдат невероятно хармонизиращи и презареждащи с положителна енергия.

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

Септемврийското равноденствие е и началото на сезона на зодия Везни. Това е зодиакалният знак, който е силно свързан с намирането на нашия баланс и потока между даването и получаването в живота ни. Везни също представлява себе си в другия. Сега можем да се запитаме дали харесваме това, което сме, особено когато сме заобиколени от определени хора.

Има ли определени взаимоотношения, които са просто забавни, които ни напомнят за радостта, която имаме? Има ли връзки, които са едностранчиви, или такива, които трябва да поддържаме, за да останем професионални или да запазим мира, за да не стигаме до конфликти?

Не бива да забравяме, че връзките много често са нашите най-големи учители. Имаме нужда от тях, за да процъфтяваме, но и за да разберем кои сме всъщност.

4 зодии, които са добри в управлението на парите

Буда е казал: „Три неща не могат да бъдат скрити дълго: Слънцето, Луната и истината.“

Ако търсите отговори за нещо в живота ви, и особено за взаимоотношения, бъдете наблюдателни за знаците, които равноденствието ще ви даде.

Снимка: iStock

Коментирай