Свободно време

Тест с карти: Какво ви очаква през есента

Вижте какво е подготвила за вас съдбата

27.09.2022г. / 09 05ч.
Мария Василева
Тест с карти: Какво ви очаква през есента

На прага сме на новия сезон – както винаги – той идва с желания за промяна и стремеж към нещо различно. Време е да си припомним работните задачи и да си поставим нови цели. А може би е настъпил момент за детокс на тялото, ума и душата?

Каквито и да са отговорите на тези въпроси, ние ви предлагаме един лесен тест, който ще ви свърже с вашето подсъзнание и ще ви подскаже какво можете да очаквате през есента.

Изберете една карта и вижте какво е подготвила за вас съдбата!

Карта номер 1


Работа, работа, работа

Не знаем дали сте очаквали нещо друго, но за вас есента ще мине под мотото на работните задачи. Нови проекти, смяна на работното място или повишение – очаквайте размествания на пластовете и бъдете готови за това, което ви предстои.

Опитайте се да гледате позитивно – макар и да ви се струва, че не заслужавате толкова натоварено ежедневие, в един момент може да се окаже, че именно то ви е подготвило за по-големите отговорности. Тези усилия няма да останат незабелязани – можете да бъдете сигурни в това. Не се отказвайте и посрещнете предизвикателствата с отворени обятия!

Карта номер 2

 
Нова любов

Бъдете готови с падането на листата да посрещнете една нова любов! Ако пък вече сте обвързана – можете да бъдете сигурна, че ви очакват изненади – може би предложение за брак?

Опитайте се да останете спокойни (доколкото е възможно) и разсъдливи. Помислете добре преди да се хвърлите към приключения.

Ако пък сте от жените, които следват интуицията си – оставете мисленето за някой друг! Последвайте повика на сърцето си и смело се впуснете в живота и в това, което той е приготвил за вас!

Карта номер 3

Приключения

 

Свързани статии

Независимо дали става въпрос за изненадваща почивка – подарък от вашия партньор или пък предложение от приятелка – гответе се през есента да изживеете приключения, за които дори не сте си и мечтали! Повярвайте – възможно е! Не бързайте да отклонявате поканата с довода, че сега не е моментът и нямате време.

Опитайте се да приключите всички поети работни ангажименти в срок – така ще можете да намерите място и да впишете в програмата си нещо ново и вълнуващо. Живейте тук и сега! Насладете се на подаръците на съдбата! Вие го заслужавате!


Карта номер 4


Сбъднати желания

През есента очаквайте позитивна промяна – сбъдване на някаква ваша мечта. Независимо дали става въпрос за смяна на жилище, повишение в службата или сбогуване с онези 5 досадни килограма – най-накрая вашата мечта ще се окаже реалност! Съзнателно или не – повярвайте, но всяка стъпка, която сте извървели досега, ви е помогнала да си заслужите този подарък от съдбата. Във вашия живот нищо не идва даром! Насладете се на победата и благодарете на Вселената!


Карта номер 5


Пазете се от неприятели

 

Свързани статии

Помислете добре и се допитайте до вътрешния си глас – има ли хора около вас, които не заслужават вашето приятелство? Ако отговорът е “Да” - по-добре е да ги отстраните от живота си преди да е станало късно! Очаквайте есента да ви донесе разочарования, свързани с близки познати – може би отдавате енергията и мислите си за хора, които не го залужават? Бъдете готови да посрещнете измяната и знайте, че всичко, което се случва е за ваше добро!

Вместо да губите времето си и да съжалявате, благодарете на съдбата, че ви е спасила от поредният ненужен човек! В крайна сметка, както във всеки аспект от живота и тук важното е не количеството, а качеството!

Коментирай