Свободно време

Таро карти за всяка зодия за 2023

Очаква ни година на промени

25.10.2022г. / 10 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата 2023 година ще ни даде възможността да пренастроим нещата към правилната им посока. По пътя към постигане на целите ни няма да липсват ограничения, но често те ще се дължат на нас самите и в по-малка степен на средата, в която се намираме.

За всеки от нас приоритет ще бъде неговото „Аз“, индивидуалните му качества и подобряване на социалния статус. Ще надделее желанието да постигаме повече. Новата 2023-а ще бъде време на промяна, отговорност и активност. Ще се наложи да излезем от зоната си на комфорт, ще започваме нови начинания.

Таро картите за 2023 г. разкриват, че добри възможности няма да ни липсват, но ще трябва да сме постоянни. Мислите за бъдещето може да ни разтревожат. Конфликти няма да липсват, ето защо ще бъде важно как реагираме в такива моменти.

Повече за всяка зодия и това какво ви очаква през 2023-а вижте в таро прогнозата ни.

Любовен хороскоп за 2023

Овен

Скъпи Овни, с движенията на Сатурн и Юпитер във вашия знак може да изпитате някои съществени промени, които ще определят хода на живота ви през 2023 година. Пред вас може да се разкрият смесица от промени, възможности и нови начала, като някои от тях ще бъдат обещаващи, но други може да са объркващи и дезориентиращи. Ето защо таро картите ви съветват да останете отворени, но и предпазливи за нещата, които идват в живота ви.

Сатурн може да повлияе на областите от живота ви, свързани с пътувания в чужбина, обучение в институции зад граница, вашите разходи, доходи и финанси, взаимоотношения и социални връзки с хората около вас и връзката ви с вашите емоции. Така че не забравяйте да останете отворени за всички нови възможности, които идват пред вас, защото сред тях ще има и положителни, но имайте и едно наум.

Коментирай