Свободно време

3 зодии, склонни да забиват нож в гърба

От кои зодиакални знаци можете да очаквате предателство

24.11.2022г. / 10 03ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка зодия има своята репутация. Колкото и различни да са хората въпреки еднаквата им зодия, в техните личностни характеристики и черти от характера се откриват изумително много сходства. Те се проявяват в различни ситуации и макар да носят своята индивидуалност, звездите по някакъв начин ги карат да действат сходно в определени моменти.

Трите най-упорити зодии, които постигат всичко

Някои зодии се славят като лоялни и добри приятели, колеги, които няма да ви предадат, добри съпрузи – изобщо хора, на които може да се разчита. Докато други са по-склонни на предателство. Някои зодии дори са толкова безапелационни, че могат ненадейно да ви забият нож в гърба.

Личността, поведението и начините на реакция на всяка зодия се определят от управляващата планета. Елементите и модалността също са фактор в това как различните зодии реагират в дадени ситуации, как приемат трудностите, как се измъкват, когато се окажат в кризисна ситуация.

Четирите най-искрени зодии, които общуват открито

Когато се говори за негативни черти от характера, каквато е склонността към забиване на нож в гърба, трябва да се отбележи, че нито една зодия не е само добра или лоша. Всеки знак, всеки индивидуален човек има своите отрицателни и положителни черти. По тази причина е трудно да се обяви, че някоя зодия е изцяло и напълно склонна към болезнено предателство, но все пак астрологията е тук, за да ви помогне да се ориентирате какво можете да очаквате от някои знаци.

Кои са зодиите, които са най-склонни да забиват нож в гърба?

Овен

Овенът е водач. Той е разположен на първо място в зодиака и това не е случайно. Този знак поставя себе си пред другите. Той смята, че е първи във всяко отношение, включително поставя себе си на първо място пред всички и всичко. Ако Овенът се почувства застрашен или несигурен, той много бързо може да ви предаде, да ви забие нож в гърба или просто да си тръгне триумфално без обяснения.

Най-привлекателните физически черти на всяка зодия

Управляващата планета на Овена е Марс, богът на войната. Той може да създава проблеми, от които да произтичат още проблеми. Овните не се страхуват да воюват, да се бият, понякога го правят просто за удоволствие. Много често можете да получите неочаквана ответна реакция, за която ще се чудите откъде е дошла. Гръм от ясно небе е израз, който много точно определя поведението на Овните в кризисни ситуации.

Близнаци

Близнаците са бъбриви, дори открити на пръв поглед, но всъщност в тях се крият двама души с коренно противоположно мислене и поведение. Неслучайно тази зодия е в множествено число. Двойственият им характер личи във всяко отношение. Точно когато си мислите, че най-после сте опознали добре Близнаците, идва момент, в който те се обръщат и ви забиват нож в гърба.

6 причини огнените зодии да се справят по-добре в любовта

Близнаците са една от най-адаптивните зодии. Те са гъвкави, умеят да излизат от всяка ситуация, а ако се почувстват притиснати, те действат грубо и могат да ви наранят жестоко. Определено използват умението си да общуват и говорят с всеки, което до голяма степен ги прави двулични и не особено искрени в комуникацията. Лесно могат да заблудят човека срещу себе си.

Свързани статии

Особено внимателни трябва да сте, когато разкривате тайни пред Близнаците, защото те знаят как да ги употребяват в своя полза, когато е нужно. Винаги намират начин да използват информацията, която получат, за да извлекат изгода.

5 обсебващи зодии, които искат да контролират живота ви

Скорпион

Скорпионите са тайнствени и магнетични личности, които първоначално изглеждат дистантни, но след това бързо съумяват да спечелят нечие внимание, стига да го поискат. Те са значително по-склонни на болезнени удари и предателства за разлика от Овена и Близнаците. Скорпионите имат отровно жило, което може да нанася смъртоносни удари. В определени ситуации Скорпионите стават болезнено нападателни, язвителни и знаят как да ви ухапят, точно където ще ви заболи най-много.

Ако по някаква причина разстроите или разсърдите Скорпион, пазете си гърба. Най-често използваната стратегия от тази зодия е нападането в гръб. За да ви го върнат, те ще ви забият нож в гърба в момент, който най-малко очаквате. И ще го забият толкова дълбоко, че дълго време след това няма да можете да го извадите оттам.

6 зодии, които приемат всичко твърде лично

Коментирай