Интимно

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Тотална любовна несъвместимост

16.06.2023г. / 15 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки човек може да се влюби в някого, който изобщо не е подходящ за него. В такива случаи сърцето не слуша разума, не слуша и обстоятелствата, не слуша дори крещящите знаци, които се явяват пред него. Зодията също има значение тук. Според астрологията между някои зодиакални знаци съществува тотална несъвместимост. Между тези зодии не би могло да има трайна и хармонична връзка.

Кои са зодиите, които никога не си пасват в любовта?

С кои зодии сте най-съвместими в любовта и връзките

Овен и Рак

Между Овен и Рак нещата просто не могат да се получат. Когато тези две зодии са във връзка, нещата между тях се случват изключително бързо. Страстта е силна, а романтиката е на момента. Какво по-хубаво от това, ще каже някой? Защо да чакате щастието, когато то е тук и сега. Да, но с течение на времето Овенът и Ракът много бързо разбират, че не са родени един за друг. Тези две зодии разбират живота по коренно различен начин. Имат различни очаквания от бъдещето, нуждаят се от време, за да установят доверие помежду си. Детайлите в разбиранията за живота обикновено предизвикват поява на голяма пропаст между тях, което с течение на времето се изяснява все повече и повече. Раците са дълбоко емоционални. Те обикновено са готови да останат в отношения, които не им носят удовлетворение, докато Овните са склонни бързо да продължат напред, след като осъзнаят, че партньорът им не е за тях.

Близнаци и Скорпион

Умът на Близнаците е свободно движещ се. Той е изпълнен с противоречиви мнения, нагласи. Лута се в търсене на своята истина. Често не я намира през целия си живот, защото в него живеят двама души, които са на различни мнения. Скорпионите, от друга страна, знаят какво точно искат от партньорите си и го искат веднага. Те са контролиращи. Имат крещяща нужда да знаят къде, с кого и защо се намира партньорът им във всеки един момент. Тази ограничаваща черта отблъсква изключително много Близнаците. Ако Скорпионът се чувства в опасност, той няма да инвестира цялото си сърце, време и внимание към партньора си. Близнаците пък се чувстват притиснати в такава връзка. Те са приключенци, загадъчни личности, не обичат да разкриват себе си докрай, въпреки че са общителни и бъбриви. Предпочитат отношенията да остават на повърхността.

6 причини огнените зодии да се справят по-добре в любовта

Козирог и Стрелец

Козирогът е трудолюбив, целенасочен, здраво стъпил на земята. Той не предприема необмислени стъпки. Измерва щателно всеки риск, докато вземе решение. Това важи не само в работата, но и във връзките и всичко, с което се захване този зодиакален знак. При Стрелеца не е така. Той е приключенец. Обича да експериментира. Не харесва скуката във връзките и рутината в ежедневието. Предпочита вълнуващите и спонтанни отношения. Ето защо, ако изобщо пламне любов между тези две зодии, фундаменталните различия между тях в даден момент ги разделят. Те просто разбират света по различен начин. Стрелецът не обича да се ограничава от време, пространство, докато Козирогът е точен и очаква същото от партньорите си. Стрелците са романтични и страстни, спонтанни са и обичат изненадите. Козирогът е стабилен реалист, който смята тези неща в любовта за лигавщина. Ако тези два знака са във връзка скоро идва момент, в който започват да се дразнят един на друг за дреболии, които в крайна сметка провалят отношенията.

5 зодии, които не се събират отново с бившите си


Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Сия ( преди 2 години )
В хороскопа има голяма истина, само на тези които не им отърва го пренебрегват и оплюват.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Сиси ( преди 2 години )
Поредните ала-бала. Така наречените зодии реално са само зодиакалния знак, където се е намирало Слънцето в звездната рождена карта. Само това не обуславя характера на човека, има още 12 дома, планети, линии, аспекти и т.н. Тези статии са като сентенцията: "магарето има две уши, значи съм магаре".А, за синастрия, т.е. съвпад на двама дума не може да става.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne znaia ... mujut , kogoto obojavam e izvun tezi kriterii . toi e mnogo pove4e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар