Свободно време

Изберете пейзаж и вижте какво ви очаква през месец юни

Вижте какво е подготвил за вас шестият месец от годината

22.05.2023г. / 11 47ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

Юни месец бележи началото на така дългоочаквания период на отпуски. Независимо от метеорологичните условия, всеки един от нас може да се зареди с положително настроение и да си създаде незабравими емоции. Изберете един пейзаж и вижте какво е подготвил за вас този слънчев месец. И така:

Ако сте избрали първия пейзаж


Най-накрая – на вашата улица ще изгрее слънце! Всичко над което работихте усилено пред последните месеци ще се увенчае с успех. Дори да не можете да си вземете отпуск, опитайте се да си откраднете ден-два само за вас. “Отпразнувайте” победата като си подарите масаж, излет в планината или пък среща с приятелки. Споделете им колко много работа сте свършили и как заслужавате почивка. Благодарете на себе си и на всички хора, които ви помагат по пътя ви. Вярвайте, че най-доброто предстои и това ще се превърне във вашата реалност.

Изберете цвете и вижте какво предизвикателство трябва да преодолеете

Ако сте избрали втория пейзаж


Работа, работа и… пак работа. Изглежда, че колкото и да бягате, работните ангажименти рано или късно винаги ви настигат. Опитвате се да намалите темпото, но сякаш “почивка” е дума, която не познавате. Явно такава е съдбата ви. Но, нека това не ви обезкуражава. Напротив – трябва да признаете, че дълбоко в себе си вие харесвате натоварения ритъм. Той ви зарежда и сякаш в напрегната среда можете да по кажете кои наистина сте вие. Това, което бихме ви препоръчали е да се опитвате включите медитация към ежедневието ви – отделете няколко пъти по 10-тина минути, било то в офиса или в колата.

Изберете символ и вижте какво ще научите за себе си

Ако сте избрали третия пейзаж


Изглежда, че за вас е настъпило време за романтика. Сякаш през зимата и пролетта се чувствахте леко застинали – както емоционално, така и физически. С идването на юни месец, обаче ситуацията се променя. Във въздуха витае някакво особено настроение и у вас се пробужда едно палаво и позабравено пламъче. Ако нямате човек до себе си, твърде вероятно е да срещнете някой, който може да заинтригува вниманието ви. Ако пък вече имате половинка, бъдете готови тя да ви преоткрие. Със сигурност всички наоколо ще забележат вашето настроение. Възползвайте се от това и използвайте чара си, който може да ви помогне дори в ситуации, свързани с работата.

Изберете еднорог и вижте близкото бъдеще

Ако сте избрали четвъртия пейзаж


От известно време насам, трябва да признаете пред себе си, че не се чувствате особено добре. Колкото и да се опитвате да отлагате, дошло е време да обърнете внимание на здравето си. Въпреки че сякаш в този момент изобщо не ви е до това, проблемите, които са в процес на формиране, няма да се решат от само себе си. Вероятно към настоящия момент всичките ви усилия са насочени към летните отпуски, но ви съветваме да не отлагате посещението си при личния лекар. Не се безпокойте прекалено много, тъй като проблемът може да е далеч по-незначителен от това, което си мислите.

Посланието на бухала - изберете един и разберете повече

Коментирай