Свободно време

Кой е най-добрият спорт за вашата зодия?

Вижте какво ви съветват звездите

31.08.2023г. / 12 03ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Изглежда, че звездата, под която сме родени е определяща не само за характера ни, но и за това как се отнасяме с другите, какви храни са полезни за нас, от какво трябва да се пазим. А защо да не се доверим на нашата зодия и да проверим кой е и най-подходящият спорт за нас?

В следващите редове ще ви споделим и как да поддържате формата си, според зодиакалния ви знак. 

Овен 

Вие сте огнена зодия и вашата планета-закрилник е Марс, който е символ на положителната енергия. Надарени сте със сила на характера и страхотна, бихме казали безгранична енергия. Обичате да стигате до край и да тествате собствените си физически граници. Обичате скоростта и не обичате, когато нещата се случват бавно.

Вие сте роден лидер на екип и като такъв, за вас е препоръчително да практикувате автомобилни състезания, мотокрос, колоездене, сърф, ски или бокс

Какво разкрива разположението на Сатурн за личността ви

Телец 

Макар и да сте привидно спокойни, отвътре у вас кипи енергия. Със сигурност трябва да намерите начин да се освобождавате от стреса, тъй като за съжаление, имате склонност да приемате всичко прекалено присърце. Имате нужда от спорт, който съчетава спокойствие, концентрация и релакс. Отделете време и правете всичко със свое собствено темпо.

Спортовете, които са подходящи за вас са: джудо, голф, маратонно бягане или йога

Законът за привличане на всяка зодия

Близнаци 

Скъпи Близнаци, каквото и да правите, вие имате нужда от общуване, споделяне и движение. Вие сте въздушен знак, а вашата планета е Меркурий – символ на движението. Ще се чувствате добре, ако практикувате спорт, в който можете да говорите, да общувате и да накарате ума си да работи.

Спортовете за вас са: капоейра, модерни танци, хип-хоп, тенис, ащанга йога.  

7 двойки зодии, които не могат да бъдат приятели

Рак 

Бихме казали за вас, че сте изтъкани от емоции. Вие сте по-скоро творческа и артистична натура, отколкото спортист. За вас спортът е по-скоро начин да се разтоварите от емоциите си и да слушате тялото си. Без агресия. Вие слушате сърцето си. Като воден знак за вас морето е жизненоважна потребност, втора природа.

Препоръчителните спортове за вас са: плуване, йога, бягане, гребане, водна гимнастика, танци

Коментирай