Свободно време

Кой е най-добрият спорт за вашата зодия?

Вижте какво ви съветват звездите

31.08.2023г. / 12 03ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock



Лъв 

Вашата звезда – Слънцето, ви предава нуждата от топлина и от това, да бъдете винаги на върха на класацията. За вас физиката ви е много важна, а поддържането на добра форма е от първостепенно значение. Както всеки огнен знак, вие също сте надарени с неизчерпаема енегрия и за да се освободиТе от нея, вие трябва да надхвърлите собствените си граници.

Спортовете, които са подгодящи за вас са: стречинг, бокс, хот йога, водна гимнастика, кросфит.

Кои са трите най-приказливи зодии?

Дева 

С несравнимо ниово на концентрация, вие харесвате нещата да се правят така, както трябва. За съжаление обаче, понякога вашият перфекционизъм ви пречи да се насладите изцяло от ползите на спорта. Вашият характер е сдържан и затова предпочитате да практикувате каквато и да е дейност сами.

Препоръчителните спортове за вас са: маратонно бягане, йога, фехтовка, тай чи, стрелба с лък. 

Камъни за всяка зодия, борещи се с негативната енергия

Везни 

За да се радвате на психически и физически баланс, за вас е много важно да се чувствате добре. Предпочитате спортове, които носят повече релакс, отколкото натоварване. Вие обичате да спортувате, при това нямате нищо против да го правите с любим човек или приятел.

Спортовете за вас са: йога, танци, плуване, стречинг, пилатес, фигурно пързаляне

Скорпион 

Според вас интензивността е единственото нещо, което си струва. Вие сте склонни да се нараните, да се отдадете на чувствата си, да стигнете до предела на силите си, да прескочите границите си – това за вас е магията на живота. Търсите бърЗи резултати.

Ето кои са спортовете, които са подходящи за вас: бокс, гребане, скачане, колоездене

Подходящи сладкиши за всяка зодия

Коментирай