Свободно време

Слънцето преминава в Стрелец на 22 ноември – какви възможности ни открива?

За какво е добре да внимаваме

22.11.2023г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 22 ноември Слънцето преминава в знака на зодия Стрелец. Настъпва време, в което да отворим сърцата и душите си за всички прекрасни възможности, които светът може да предложи. За Стрелеца е известно, че е смел огнен знак, който обича да пътува, да се забавлява и да учи нови неща. Транзитът на Слънцето през този авантюристичен знак е подходящо време да възприемем отношението на Стрелеца за себе си и да преминем отвъд обичайните си граници, за да опитаме нещо ново.

Свързани статии

Ще имате повече късмет и настройката ни към живота ще е по-оптимистична. Време е да обновим енергията в живота си, да се срещнем с нови и интересни хора. Вместо да се фокусираме върху това, което не можем да направим, време е да осъзнаем всички неща, които можем да осъществим. Няма ограничения пред нас, докато Слънцето се движи през този зодиакален знак. 

Транзитът ни кани да мислим мащабно, да пътуваме надалеч и да сме отворени за всичко, което ни се предлага. Бихме могли да придобием нови познания в дадена област, да четем повече книги, тъй като Стрелецът обича да надгражда себе си, той е любопитен към новата информация. 

Свързани статии

Също така е рискуващ, а това ще ни направи и по-смели в начинанията ни. Добра идея е да помислим за следващото си вълнуващо пътуване до някоя екзотична дестинация, която е нова за нас или пък да посетим нов ресторант, в който не сме били.

За какво е добре да внимаваме докато Слънцето е в Стрелец? Зодиакалният знак е известен като знака на голямата истина и големите лъжи. Тъй като той се управлява от експанзивния Юпитер, трудно е да не преувеличаваме малко или много някои неща. 

Свързани статии

Възможно е да сме по-критични в определени ситуации – да сме нестабилни, егоистични, сприхави, дори безотговорни. Ще е важно да внимаваме, преди да вземем каквито и да било решения. Трябва да внимаваме с ласкателствата, с примамливите предложения. Напредък в делата ни няма да ни липсва, дори и да ни се струва, че се движим малко бавно. 

Коментирай