Свободно време

Нумерологична прогноза за месец декември

Не бива да рискуваме с пари

06.12.2023г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец декември ни носи вълнуващи емоции, но и повече динамика, напрежение. След 13 декември планетата на мисълта и комуникацията – Меркурий, навлиза в последното си ретроградно движение за 2023 година. Но какво ви очаква според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в следващите редове. 

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец 

Ако имате собствен бизнес или работите на свободна практика, то през новия месец ще имате възможността да повишите доходите си. Творческите професии също ще пожънат успехи, но са възможни някои разногласия с колеги. След 25 декември са възможни някои разходи, но вие ще успеете да се справите с тях. Онези от вас, които търсят любовта, да бъдат по-внимателни с новите контакти. 

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец  

Декември ви носи добри възможности за печалби, особено ако се занимавате с медии, технологии или свободни професии. Но дори и да не сте в никоя от изброените, през последния месец от годината са възможни интересни работни предложения, повишение, допълнителни доходи или пари от наследство. Но бъдете внимателни при харченето и проучете начини за увеличаване на паричния поток след 25-и. 

След 14-и необвързаните могат да се свържат отново с бивши любовници. Тези от вас, които вече си имат любим човек, ще се радват на романтика. 

Свързани статии

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец  

Декември ще е динамичен период за вас, но пък ще ви предложи добри перспективи за сътрудничество и нови кариерни издигания. Финансите ще заемат важно място за вас, но внимавайте при работа с документи и правни въпроси. Избягвайте рисковите инвестиции, хазартните игри и проверявайте добре всяка информация, която достига до вас. Периодът е рисков за инвестиции в недвижими имоти. За обвързаните са възможни някои конфликти, но с добра комуникация ще ги изгладите и няма да развалите празничните си дни. 

Коментирай