Свободно време

Нумерологична прогноза за януари 2024

Динамичен месец

01.01.2024г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според нумерологията месец януари носи енергията, свързана с числото 1. Той ни кани да стартираме нови възможности, да си поставим ясни и постижими цели, които да са нашата основа за постигане на щастие през останалите месеци от годината. Януари месец е чудесен период, в който да дадем приоритет на личностното развитие. 

Вижте какво ви очаква в първия месец на 2024 според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени.

Свързани статии

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец  

Новият месец започва с мощната, повдигаща енергия за вас, чудесна за ново начало и преоткриване. Това е вашият шанс да започнете 2024 г., като си поставите големи цели и стремежи. Имайте вяра в способността си да поемате инициатива и да ръководите дейностите си. Въпреки това, избягвайте да вземате опасни финансови решения и в ситуации на напрежение, контролирайте гнева си. 

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец  

За вас януари предоставя благоприятни възможности към постигане на хармония в отношенията и равновесие в живота ви. В работен план са възможни промени. С финансите трябва да сте особено внимателни, тъй като са възможни неуспешни идеи и погрешни инвестиции, което може да не доведе до желаните за вас печалби. Мислете позитивно и не бързайте в нищо. 

Свързани статии

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец   

През януари 2024 година много от вас ще могат да разкрият своите таланти. Време е да излезете от пашкула, в който сте се крили и да покажете на какво сте способни. Възползвайте се от добрите възможности, защото такива ще има. По отношение на работата и бизнеса се стремете да завършите плановете и проектите в срок, тъй като след това може да има забавяния. Любовта ще ви носи приятни емоции. 

Коментирай