Свободно време

Изберете картина и вижте какво се крие в подсъзнанието ви

Научете малко повече за себе си

23.04.2024г. / 12 56ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако се опитваме да се опознаем, може би няма да ни стигне цял един живот. Смело можем да твърдим, че всеки човек е една малка вселена. Често сме чували, че съзнанието ни е върхът на айсберга, а подсъзнанието – всичко, което се намира под повърхността. То остава скрито за всички и дори за самите нас. Ето защо в следващите редове ви предлагаме един кратък и забавен тест, с който можете да опознаете себе си по-добре.

Изберете картина и вижте какво се крие в подсъзнанието ви. 

Картина номер 1 

Страст към странстване. Вашето подсъзнание крие страст към пътешествия! Ако сте избрали тази картинка, това разкрива, че вие имате дълбок импулс да пътувате, да изследвате, да изживявате нови неща и да се срещате с нови хора. Може скоро да заминете на пътуване, да се преместите или да започнете нова работа, връзка или приключение. Казано просто, очаквайте много движение и промяна в живота ви. Ако все още не го виждате, изчакайте, защото всичко, от което имате нужда е напът! Ако можете да си го позволите, предприемете пътуване възможно най-скоро.

Ако пък нямате финансова възможност, посетете нов бар, намерете си ново хоби или просто си купете нова дреха, която не е точно във ваш стил. Освен това не се колебайте да се сприятелите с нови хора. Вие подсъзнателно жадувате за нови и вълнуващи преживявания; доверете се на себе си и се насладете на лудите изживявания, които срещате по пътя!

Свързани статии

Картина номер 2 

Вие сте независима личност. Искате да изградите свой собствен път през живота и да експериментирате с безкрайните възможности, които възникват в резултат на вашия оптимизъм. Обичате личното си пространство и не желаете конфликти с другите и затова често ги избягвате. Не искате да бързате, особено когато става въпрос за вземане на решения.

Вие сте търпеливи с другите поради вътрешния си мир, хората осъзнават това и искат да бъдат близо до вас. Обожавате необятните хоризонти, но за съжаление от известно време усещате, че сякаш сте в капан. Не позволявайте отговорностите ви и обществото да ви отдалечат от това, което наистина сте. 

Свързани статии

Картина номер 3 

По природа сте спокоен и обран човек и ви харесва идеята, че можете да постигнете всичко, което пожелаете по мирен път. Вие сте прагматични и не искате да губите време, като полагате повече усилия, отколкото наистина са ви необходими. Не сте особено амбициозни и често умеете да избирате по-лесния изход от ситуациите.

Вие сте последователен човек и вашето присъствие успокоява хората около вас. Доста сте сръчни и ловки и умеете да излизате „сухи“ от всяка ситуация. Пестите силите си и притежавате уникалното умение да не се раздавате напразно, особено за хора и ситуации, които не си заслужават. Ако в момента не виждате това в живота си, просто се допитайте до вътрешното си „аз“ и си позволете да бъдете това, което сте. 

Свързани статии

Картина номер 4 

Благодарение на вашата екстровертност сте постоянно заобиколени от хора. Те ви обичат за вашето чувство за хумор и доброта. Обичате да живеете в момента, да сте наясно с настоящето, вместо винаги да мислите за бъдещето. Вие сте любопитни по природа и постоянно искате да учите и да придобивате нови знания и опит. Вие сте този, който следва сърцето си при вземането на решения. Не се съобразявайте с никого и нищо и не се подценявайте заради създалите се обстоятелства.

Знайте, че вие сте творец на собствената си съдба и не бива да допускате да се задоволявате с по-малко от това, което наистина желаете. Продължавайте да бъдете пътеводна светлина за всички, които ви познават и не спирайте да ги озарявате със положителния си заряд.

Свързани статии

Коментирай