Свободно време

Изберете символ и вижте какъв ще бъде за вас месец януари

Благодарността може да бъде извор на щастие 

29.12.2023г. / 14 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Няма как да избягаме от суматохата около празниците. Те идват както с добри пожелания от близки и познати, така и с надеждата, че следващата година ще ни донесе ново начало и ще бъде по-добра. Ето защо, ако искате да надникнете в бъдещето, направете този кратък забавен тест и вижте какво ще ви донесе първият месец от новата година. 

Символ номер 1 

Пари 

Около празниците успяхте да зарадвате всички ваши близки с желаните подаръци и това сериозно наруши семейния ви бюджет. Затова с идването на новата година се пригответе и за финансови постъпления. Разбира се, те няма да дойдат, без да сте положили необходимите усилия. През целия месец ще се радвате на сполука и сякаш ще изпълнявате задачите си с лекота.

Може би и именно затова парите ще дойдат при вас съвсем естествено. Отпуснете се и се насладете на тази ситуация. Поглезете себе си и си вземете нещо, чиято покупка отлагате от доста време. 

Свързани статии

Символ номер 2 

Здраве 

Изминаващата година не беше лека за вас, особено по отношение на здравето. Имате усещането, че всичко лежи на вашите плещи и сякаш това буквално ви причинява физическа болка. Имате нужда да вдишате дълбоко въздух, да се отпуснете и просто да усетите, че всичко е наред. Е, първият месец от новата година ще ви донесе това така жадувано усещане.

Ако има нещо, което ще ви помогне най-много, то това е промяната в начина ви на мислене. Това буквално ще ви излекува и ще насочи цялата ви енергия към приятни емоции. Ще видите как пред очите ви се променя не само денят ви, но и животът ви. 

Свързани статии

Символ номер 3 

Късмет 

Вие имате усещането, че всичко, което сте постигнали е благодарение на вашите усилия. Понякога леко завиждате на хората, които сякаш постигат желаното, без дори да са си мръднали пръста. През януари се пригответе да имате късмет – при това в големи дози! Използвайте момента и пуснете тото или пък участвайте в томбола.

Каквото и да правите, не забравяйте да „отворите вратата“ на щастливите случвания в живота ви. Бъдете позитивни и вярвайте, че най-доброто предстои. Само така ще имате очи за късмета и дори може да установите, че той никога не ви е напускал! 

Свързани статии

Символ номер 4 

Любов 

За вас новата година започва повече от обещаващо! Винаги сте искали да имате до себе си не просто „някого“, а партньор и спътник в живота. Е, смело можем да кажем, че този момент е дошъл и вие най-накрая ще срещнете подходящия човек.

Ако вече имате любим, бъдете готови за изненади – ще го видите в непривична за него светлина. Това ще ви накара да се почувствате на седмото небе и да го преоткриете. Но не бива да се „отнасяте“ прекалено много – каквото и да става, не забравяйте да останете здраво стъпили на земята. 

Свързани статии

Символ номер 5 

Щастие 

Вие сте от хората, които смятат, че за да са щастливи, трябва всичко наоколо да е перфектно. Първият месец от новата година ще дойде за вас с едно неочаквано чувство на лекота – сякаш за пръв път имате очи, за да видите колко много имате. При това става въпрос не само за материални придобивки. Това ще ви зареди с виталност и ще ви накара да изпълнявате задачите си със завидна енергия.

Вашите близки и познати ще са доста учудени, но дълбоко в себе си вие ще знаете скритата причина за това щастие – а именно – благодарността, която изпитвате. 

Свързани статии

Коментирай