Свободно време

Изберете таро карта и вижте съвета за вас за 2024 година

Един забавен тест

05.01.2024г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В началото на всяка календарна година се вълнуваме какво ни очаква през следващите месеци. Поглеждаме към таро картите, за да разберем повече. 
Пред вас има три карти. Изберете една от тях и вижте посланието за вас за новата 2024 година. 

Таро карта Звездата

Това е една от най-положителните и спокойни таро карти и обикновено се свързва с душевния мир. След като сте избрали точно нея, това означава през новата година да мечтаете. Със Звездата няма причина да се страхувате от недостиг на нещо в живота си. Но таро картата ви съветва да останете здраво стъпили на земята.

През новата година ще имате прекрасни възможности да развиете талантите си, вашите способности, но е важно да не позволявате на егото да ви води. Таро картата разкрива, че ще имате това, от което се нуждаете, но е важно да бъдете разумни с ресурсите си и да нямате нереалистични очаквания. 

Звездата е символ и на новото начало. Бъдете уверени, правете планове и бъдете дейни. Таро картата разкрива, че някои от вас ще бъдат под светлините на прожекторите и ще могат да постигнат поне една тяхна мечта. 

Свързани статии

Таро карта Колелото на съдбата

Определено ви очаква една динамична нова година, в която може да имате неочаквани възможности и положителни промени. Колелото на съдбата е една от най-символичните карти в таро. То се върти, напомняйки ни, че дори да се намираме в трудни ситуации, след тях винаги следва цикъл на положителни. 

Посланието на тази таро карта е, когато имате хубави моменти в живота си,  наслаждавайте им се максимално. И обратното – когато сте в лоша ситуация, нещата в крайна сметка ще се подобрят отново.

Свързани статии

Колелото на съдбата също така напомня, че има ситуации в живота, които не зависят само от нас, а от определени сили, от съдбата. Понякога дори не се получават по начина, по който сме си ги представяли. Дори и да ни е тъмно, светлината пак ще огрее живота ни. 

С тази таро карта са възможни много изненади, които да са положителни или такива, които да са изпитание, но определено няма да има застой. С Колелото на съдбата отваряме една нова страница, едно по-хубаво начало. 

Свързани статии

Таро карта Императрицата

Прекрасна карта, особено когато се появява в гадание в началото на новата година. Тя символизира плодородие, зачеване, постигане на напредък. Императрицата е върховният дарител и е дълбоко свързана с Майката Земя, която е източника на живота. С тази таро карта имате възможността да творите и създавате по-хубав живот за себе си, но също така и да събудите женската си енергия. 

Свързани статии

Императрицата е красота, чувственост и творческа изява. Таро я изобразява с неща, които ще задействат сетивата ви, като красиви дрехи, които биха се усетили копринено гладки или текстурирани при допир, ароматни растения или цветя, или може би дори зрели плодове. Други символи ще подчертаят нейната женственост - символ на Венера, източник на вода или дори препратка към слънцето.

Възползвайте се от подхранващата енергия на тази таро карта, за да развивате себе си като личност, като се радвате на природата, създавате удоволствия в живота си, творчески проекти. 

Снимки: istock

Коментирай