Свободно време

Годишна прогноза за всички знаци от китайския хороскоп (ВИДЕО)

Китайската година настъпи на 10 февруари

14.02.2024г. / 16 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Кон

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Трудно е да се твърди, че за Коня годината ще е от най-успешните. За него ще е полезно да посвети поне половината от свободното си време на самоусъвършенстване.

Преживяванията ще са разнообразни. Ще има моменти, в които ще се налага да преодолява сериозни неприятности.

Ще има и други, когато ще може да напредне, ако реагира своевременно и обмислено. От съществено значение е да не губи самообладание, чувство за хумор и самоувереност.

Финансовото положение на Коня ще е сравнително стабилно в годината на Дракона. Основното правило, към което трябва да се придържа, е да не взима и да не дава пари назаем.

Свързани статии

Коза (Овца)

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Козата е много деликатна и леко наивна. В годината на Дракона тя трябва много внимателно и подробно да проверява информацията, която получава, защото съществува вероятност да попадне на измамници.

Да чете подробно и задълбочено документите, които подписва, а ако няма достатъчно познания, за да ги разбере, да потърси квалифицирана помощ от юристи и икономисти.

Козата ще получава и непредвидени приходи, но не бива веднага да бърза да ги харчи. По-добре е да си създава запаси, от които със сигурност в някакъв момент ще има нужда.

Постъпленията ѝ ще са от различни източници, не е изключено да получи наследство или скъп подарък, който не би могла да си позволи да закупи самостоятелно.

Здравето на Козата е пряко свързано с настроението ѝ, което означава, че трябва да прави всичко възможно, за да избегне мрачните мисли.

Свързани статии

Маймуна

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Маймуната е изключително хитра, адаптивна и умее да анализира събитията. Годината на Дракона за нея ще е сравнително спокойна и успешна.

Ще постига целите си без особени усилия, стига да не драматизира неприятностите, да ги приема като „част от пейзажа“ и то в широка перспектива.

Още в началото на драконовата година Маймуната ще трябва да се справи с някакво сериозно затруднение, което може да я разколебае, да я накара да си зададе въпроса: „а сега накъде?“

Успее ли да запази вярата в собствените си сили, да намали темпото, но без да се отклонява от избраната посока, то с настъпването на лятото обстановката ще се нормализира и препятствието ще се неутрализира по естествен път.

Последствията няма да са фатални, а щетите, дори да има такива, ще са минимални.

Коментирай
9 rate up comment 6 rate down comment
... ( преди 3 месеца )
koi znae kkvo 6te e . dano da e za dobro i da e hubavo
отговор Сигнализирай за неуместен коментар