Свободно време

Годишна прогноза за всички знаци от китайския хороскоп (ВИДЕО)

Китайската година настъпи на 10 февруари

14.02.2024г. / 16 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Петел

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Петелът е изключително емоционален и трудно сдържа импулсивните си реакции. Условие за успех в годината на Дракона е именно да се научи да контролира емоциите.

Да зачита индивидуалността на събеседниците и партньорите си и да уважава мнението им, дори когато не е съгласен с тях.

Всяко действие, което би му създало врагове, ще промени бъдещето на Петела окончателно и безвъзвратно, така че е препоръчително да не усложнява нещата и да не критикува прекалено остро обкръжението си.

Една от препоръките за Петела е при нужда да помага, но без да се натрапва и без да навлиза в чужда територия.

Свързани статии

Куче

(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Кучето е верен приятел, перфектен изпълнител, но е леко сприхаво. В годината на Дракона ще се наложи да преодолява конфликти както у дома, така и на работното място. Събитията ще са интересни, разнообразни, нетрадиционни, но понякога и изтощителни.

По отношение на работата една от препоръките към Кучето е да не се престарава. Да прави онова, което се изисква и толкова, колкото се очаква. Ако работи, просто за да получи одобрение, не само ще се разочарова, ами и може някой буквално да си присвои заслугите му и да се облагодетелства от тях.

Освен това е желателно да се освободи от прекалената си скромност и да презентира постиженията си. Да ориентира силите си в едно конкретно направление.

През втората половина на годината ще отбележи съществен напредък.

Свиня (Глиган)

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Свинята е грижовна и добронамерена. Тя принципно не враждува с Дракона и в неговата година животът ѝ ще е сравнително спокоен. Независимо от обема на задълженията, ще разполага и с възможности за отдих.

Свинята обичайно е търпелива, но в годината на Дракона ще покаже и „обратната страна на медала“. Ще е доста по-взискателна и критична към хората около нея, но и към самата себе си.

В доста ситуации ще демонстрира, а и ще приложи лидерските си умения.

Събитията ще я принудят да промени както възгледите си по основни въпроси, така и някои елементи от динамичния си стереотип дори и да не ѝ се иска.

Обективните резултати, получени след време ще ѝ докажат, че решенията ѝ са били правилни.

Коментирай
9 rate up comment 6 rate down comment
... ( преди 3 месеца )
koi znae kkvo 6te e . dano da e za dobro i da e hubavo
отговор Сигнализирай за неуместен коментар